torek, 13. junij 2017

Film "Más allá de la herencia" bo pripravljen še letos


Kot smo na naši strani že pisali, bo Dulce Maria v filmu Más allá de la herencia nastopila v vlogi Gaby, privlačne, nesebične mladenke, ki goji globoko ljubezen do morja. In čeprav pred kratkim še ni bilo znano, kdaj natančno si bo film moč ogledati, so ustvarjalci že izdali novico, da bo film pripravljen najkasneje do konec letošnjega leta.

S filmom želijo vsi sodelujoči svet opozoriti na tisoče kilogramov plastičnih odpadkov, ki vsak dan končajo v morju in so glavni krivec za smrt številnih morskih živali in odmiranje drugih živih morskih organizmov. 

V tem kratkem času pa je bilo na družbenih omrežjih objavljeno večje število fotografij, ki so nastale na snemanjih filma in si jih lahko ogledate na spodnjih povezavah.

A post shared by Más Allá De La Herencia (@masalladelaherenciaoficial) on PST


A post shared by Más Allá De La Herencia (@masalladelaherenciaoficial) on


































Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!


Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Más allá de la herencia