torek, 13. junij 2017

Z obilico dela in zaljubljena do ušes


Pevka in igralka Dulce Maria zagotavlja, da je zaljubljena do ušes, a ima zelo malo časa, ki bi ga lahko posvetila svojemu dragemu, saj je na sredi glasbene turneje, ki se je pričela z izidom albuma DM. Kljub temu pa v tistih kratkih ukradenih trenutkih neizmerno uživa. "V ljubezni mi gre zelo dobro. Imam ogromno dela, zato se ne vidiva velikokrat, a nama kljub temu gre dobro. Čeprav se ne vidiva veliko, so med nama pristna čustva, ki so z vsakim dnem večja," je priznala 31-letna zvezdnica.

Na svoji poti po rdeči preprogi prireditve, katero je organizirala mehiška revija Estilo DF, je pevka priznala, da uživa v uspehih svojega novega singla z naslovom Rompecorazones, s katerim promovira svoj nov, pred kratkim izdan album. "Še vedno promoviram pesem Rompecorazones ter videospot, ki je bil posnet na mojem koncertu v Teatru Metropolitan. Ker sem besedilo pesmi napisala sama, sem še toliko bolj vesela in zadovoljna z uspehi, ki jih žanje," je priznala.


Pevka priznava, da zelo nerada potuje z letalom, a se je sčasoma temu prilagodila in privadila, saj je ta prevoz v njenem poklicu nujen. "Za začetek so potovanja zelo utrudljiva, še posebej ko to počneš zelo pogosto. Ravno zaradi tega dejstva so turneje na splošno tako zelo naporne. A ko stojiš na odru in vidiš ljudi, kako prepevajo tvoje pesmi, je eden najbolj čarobnih in edinstvenih občutkov, za katere se je vredno truditi. Vedno, ko si nekje povsem izpostavljen očem ljudem, je nekaj, česar ne znam opisati z besedami. Številnim to ni všeč, sama pa sem tega vajena, saj te stvari doživljam že iz otroštva," je dejala.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!