torek, 27. junij 2017

Dulce Maria v intervjuju z voditeljem Peiem Garzo


15. junija je bila Dulce Maria povabljena v oddajo, katere voditelj je Pei Garza. V dinamičnem intervjuju je pevka in igralka odgovorila na precej vprašanj, med drugim je spregovorila tudi o svojem zasebnem življenju.

Med intervjujem je na plan prišlo vprašanje ali so ji že kdaj zlomili srce, kot prepeva v pesmi Rompecorazones, na kar je zvezdnica odgovorila pritrdilno, povrhu pa je izdala, da se je to zgodilo dvakrat. 

Med pogovorom pa je voditelj zvezdnico povprašal katero izmed vprašanj jo najbolj moti oziroma na katero izmed vprašanj dandanes nerada odgovarja. Dulce je odgovorila, da vedno odgovori na skoraj vsa vprašanja novinarjev in oboževalcev in čeprav je ponosna na svoja pretekla dela, jo precej moti, da jo ves čas brez prestanka sprašujejo o vrnitvi skupine RBD na glasbene odre, čeprav je že večkrat povedala, da tega v bližnji prihodnosti ne načrtujejo.

Več si lahko ogledate na spodnji povezavi.


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Pei Garza