torek, 27. junij 2017

Se nekdo okorišča z glasbo skupine RBD?


Kot že številni veste, so pred kratkim na digitalnih spletnih platformah iTunes in GooglePlay, objavili vse glasbene albume skupine RBD, ki so se takoj povzpeli na najvišja mesta najbolj prodajanih na različnih koncih sveta. Številni oboževalci so z veseljem kupili albume, a je na žalost vse skupaj ena velika LAŽ.

Dober mesec dni se na vseh koncih in krajih pojavljajo "uradni" računi skupine RBD, na katerih so oboževalcem skupine obljubili vrnitev njihovih albumov na splet ter nekatere nove, še nikoli objavljene pesmi. Zelo nenavadno je bilo dejstvo, da nihče od ustvarjalcev skupine RBD in telenovele Rebelde tem računom ni sledil. Eden izmed oboževalcev se je zaradi tega z vprašanjem o tem, kdo izdaja vse te pesmi in albume, obrnil na producenta Pedra Damiana, ki pa je vse pretresel s svojim odgovorom. "Pozdravljeni, ne vem, kdo objavlja pesmi in druge stvari, povezane s skupino. Niti sanja se mi ne, kdo upravlja z računi, ki naj bi bili uradni računi skupine," je odgovoril.

Zadevo pa je v enem izmed intervjujev, za oddajo Sale el sol, zaključila Dulce Maria, ki je prav tako presenetila s svojo izjavo o izidu pesmi Llevame, katero je napisala skupaj z Alfonsom Herrero. "Pesem Llevame je bila napisana za zadnji album skupine RBD, a se nanj ni uvrstila. Ker je bilo besedilo namenjeno našim oboževalcem, sem jo posnela in jo objavila na družbenih omrežjih. To sem naredila že pred približno osmimi leti. Zdaj pa sem izvedela, da jo na digitalnih spletnih platformah prodajajo pod imenom skupine RBD, kar ni res. Ta pesem pripada samo meni in Alfonsu, ki sva jo napisala. Za pesem so naredili tudi naslovnico in vse. Ta prodaja pesmi ni legalna, niti ne pripada skupini RBD. Seveda je bila namenjena za zadnji album skupine, a ker se nanj ni uvrstila, nikoli ni bila namenjena za prodajo. Tukaj se dogaja nekaj čudnega," je dodala.

Torej za vse tiste, ki ste morda razmišljali o nakupu, vam tega ne priporočamo, saj se nekdo okorišča z delom, v katerega so ogromno truda in trdega dela vložili nekdanji člani skupine RBD in preostala ekipa, ki je sodelovala pri nastajanju telenovele, besedil, albumov in koncertov.


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Imagen etretenimiento