torek, 27. junij 2017

Bo res zaigrala v glavni vlogi serije za Imagen Televisión?


Včeraj so po družbenih omrežjih zaokrožile govorice, da bo Dulce Maria v bližnji prihodnosti zaigrala v glavni vlogi ene izmed serij televizijske hiše Imagen Televisión

V glavni vlogi naj bi ob njej zaigral Víctor González, katerega je bilo pred kratkim na mehiških televizijskih zaslonih moč spremljati v glavni vlogi telenovele La candidata. Govori se tudi, da se je Victor pred kratkim udeležil tudi enega pevkinih promocijskih mini nastopov.

Čeprav Dulce že nekaj časa medijem zagotavlja, da je povsem osredotočena na svojo glasbeno kariero, je nekajkrat tudi priznala, da bi sprejela tudi kakšen televizijski ali filmski projekt, če bi vloga pritegnila njeno pozornost. Pred le neka dnevi pa je pevka in igralka na svojih družbenih omrežjih objavila sporočilo: "Pozdravljeni, moji dragi bojevniki, kako ste? Pripravljamo nove projekte, zato sem v zadnjem času precej odsotna iz družbenih omrežij. Upam, da vam bom kmalu lahko razkrila svoje načrte za prihodnost." Zaradi tega sporočila se številni sprašujejo ali ni s temi besedami namigovala na svojo vlogo v seriji. Ali je temu res tako ali ne, bomo izvedeli kmalu.



Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!


Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Twitter