sreda, 27. april 2016

Dulce Maria znova na seznamu "50 mas bellos" revije People en Español


Dulce Maria se je letos znova uvrstila na seznam 50 mas bellos, ki ga vsako leti pripravi revija People en Español. Dulce Maria se je na to lestvico uvrstila že v letih 2007, 2010 ter 2011. V letošnji izdaji Dulce Maria na eni izmed naslovnic pozira z igralci Erickom Eliasom, Danielom Carrero, Angelique Boyer in Sebastianom Rullijem.


Dulce Maria nima težav z izžarevanjem erotizma, ko se postavi v koži Renate Ferrer Jauregui v telenoveli Corazon que miente (Televisa). "Renata je dekle, ki na nek način v svoji glavi nima dobro urejenih stvari. Svoje čare in zapeljevanje uporabi, da bi nase priklenila moškega, ki si ga želi," je dejala nekdanja, 30 letna, članica skupine RBD, ki je pred kratkim iz svoje prehranjevalne verige odstranila meso, obenem pa veliko telovadi, da lahko v koži svojega lika kaže svoje zapeljive obline, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. "Renata počne stvari, zaradi katerih rečem: 'Uh, tega pa jaz v resničnem življenju nikoli ne bi naredila'."

Pevka trenutno pripravlja svoj tretji samostojni album in je tik pred izdajo singla z naslovom No se llorar. "Pesem govori o tem, da ni vredno jokati za nekom, ki te prizadene; bolje je biti sam in nadaljevati svoje življenje, kot vztrajati pri nečem, kar te vedno znova prizadene," je dejala pevka, ki je trenutno samska. "Za ljubezen se vedno najde čas. Nočem samo nekoga za kratek čas. Osredotočena sem na svoje delo, vendar bi kljub temu priložnost dala ljubezni," je zaključila.

Vir: People en Español