četrtek, 28. april 2016

Dulce Maria se v svet glasbe vrača s pesmijo No sé llorar


S povsem drugačnimi ritmi in besedili, ki se dotikajo zelo skrb vzbujajočih tem, kot sta spoštovanje in enakopravnost za ženske, se Dulce Maria na glasbeno sceno vrača s pesmijo No sé llorar. Na tiskovni konferenci je nekdanja članica skupine RBD spregovorila o novi etapi njene kariere, v kateri ustvarja veliko bolj zrele glasbene predloge, ki vključujejo teme, ki pevko zelo skrbijo.

Njena pesem No sé llorar in videospot ženske vabi, naj se ne vdajo stiski, s katero se soočajo. "Gre za močno besedilo, ki ženske vabi, da v sebi poiščejo moč in nadaljujejo s svojim življenjem."

Kljub tematiki, si Dulce ne želi vstopiti v radikalni feminizem. Dejala je, da so jo te tematike vedno zanimale, zato jih bo tudi vključila na svojo novo ploščo, ki je trenutno v fazi 'gradnje'. "Na albumu bom govorila o ljubezni, razočaranju, dotaknila pa se bom tudi drugih tem," je dejala Dulce Maria, ki je pred kratkim praznovala 25 let svoje kariere, v katerih je svoj pečat pustila tudi v svetu igralstva s številnimi vlogami v filmih in telenovelah.

Tega področja, pevka in igralka zagotavlja, ne namerava zapustiti: "Zelo rada se posvečam igralstvu. Zabavno je tvoja čustva posoditi povsem nerealnim situacijam. Poleg tega imam srečo, da si lahko sama izbiram projekte, v katerih želim sodelovati, za kar sem zelo hvaležna."

Igralka, ki jo trenutno lahko spremljamo v telenoveli Corazon que miente, ki se na mehiških televizijskih zaslonih že zaključuje, je zelo zadovoljna z rezultati svojega dela. "V tem delu sem neizmerno uživala. Kar nekaj let je minilo od moje zadnje vloge, zato mi je bil ta projekt kar nekako pisan na kožo," je pojasnila Dulce Maria, ki poudarja, da bo po zaključku melodrame ves svoj čas posvetila nastajanju novega albuma.

"Besedila pesmi bom napisala sama, pripravljamo pa tudi kar nekaj presenečenj," je izdala pevka, ki je sama sebe opisala kot neutrudno sanjavo osebo, ki se vedno bori za to, da bi izpolnila svoje želje. "Dandanes sem v veliko bolj zreli etapi svoje kariere, v kateri uživam in v katero poskušam vključiti svoj občutek in svojo zaskrbljenost glede nekaterih tem," je pojasnila.

Tokrat je izrazila željo, da si želi v glavnem mestu Mehike pripraviti velik koncert, za katerega upa, da se bo organiziral preden se bo podala na svetovno turnejo.

Vir: Terra