četrtek, 28. april 2016

Dulce Maria predstavlja novo pesem No sé llorar


Dulce Maria je na tiskovni konferenci predstavila pesem No sé llorar, s katero si bo prizadevala osvojiti večji krog poslušalcev. Dulce je v pesmi združila vse svoje izkušnje na odru in izven odrskih desk, pesem pa je tudi odraz njene zrelosti.

V decembru je nekdanja članica skupine RBD dopolnila 25 let v igralski karieri, delo s katerim je kombinirala tudi svojo strast do glasbe, s pomočjo katere pripoveduje o izkušnjah, ki jih je sama doživela v različnih etapah svojega življenja. 

O skupini RBD je dejala, da je bila zanjo to zelo bogata izkušnja, vendar pa pevka sedaj, v tej novi etapi kot solo izvajalka izpolnjuje svoje sanje. Priložnost ima, da sama izbira pesmi, katere želi prepevati, skupaj s svojo ekipo pa sprejema odločitve, kako bodo katero pesem uredili.

Pesem No sé llorar govori o brazgotinah, ki jih povzročajo strupeni odnosi, ne le v ljubezenskem razmerju, temveč tudi v drugačnih situacijah. V njej Dulce Maria govori o svojih osebnih odnosih iz preteklosti. Jutri boste pesem lahko poslušali na vseh digitalnih platformah.