sobota, 16. april 2016

Dulce Maria zavrnila govorice o vrnitvi skupine RBD


Ta konec tedna se vam lahko drastično poslabša, če ste oboževalci skupine RBD. Še ena izmed nekdanjih članov je v enem izmed intervjujev zavrnil govorice o morebitni ponovni združitvi skupine. Tokrat je o tej temi spregovorila Dulce Maria, ki je odkrito dejala, da je vrnitev skupine skorajda nemogoča. Vendar pa ona ni bila tako stroga kot Christopher Uckermann, ki je govoril o prevelikih egih in aroganci.

Pevka in igralka je dejala, da k temu največ prispeva dejstvo, da je skoraj nemogoče uskladiti urnike vseh članov, saj so se po razpadu skupine vsi posvetili različnim projektom. "Mislim, da je zelo malo možnosti, da bi do tega (ponovnega združenja skupine) prišlo. Zelo lepo si je to predstavljati, vendar pa je skorajda nemogoče, da bi se te predstave in sanje uresničile. Ne verjamem, da imajo tukaj kakšno vlogo egi, bolj gre za okoliščine, ki obkrožajo naša življenja. Zelo lepo je vedeti, da smo ostali v srcih številnih ljudi, vsak izmed nas pa se je posvetil tistim stvarem, ki nas veselijo."


"Ne verjamem, da tukaj kakšno vlogo igra aroganca, zelo težko je uskladiti urnike in naša življenja. Sedaj, ko sem s skupino Jeans doživela to evforijo, sem večkrat pomislila, kako bi se bilo vrniti v vsako državo. Bilo bi noro in neverjetno. Seveda sem se poigravala z idejo, kakšna bi bila naša vrnitev, vendar pa je po mojem mnenju to povsem nemogoče," je dejala Dulce Maria v intervjuju.

Govorice o vrnitvi skupine je pred kratkim navdihnil Christopher Uckermann, ki je vrnitev skupine zavrnil iz povsem drugih razlogov, kot Dulce. "Ponovna vrnitev skupine je povsem nemogoča. Tolikšna nečimrnost, prenapolnjeni egi in aroganca se ne morejo združiti," je pevec in igralec dejal v intervjuju za portal Televisa espectaculos.


Trenutno torej vse kaže na to, da si Anahi, Alfonso, Christopher, Christian, Dulce Maria in Maite nikoli več ne bodo delili glasbenega odra. Bodo pa si delili televizijske zaslone, saj bo na Blimu še ta mesec objavljen dokumentarec o skupini. "V dokumentarcu bo moč videti, česar oboževalci niso videli niti na odrih, niti na televizijskih zaslonih. Izvedeli bodo nekaj skrivnosti iz zaodrja," je pred nekaj tedni v enem izmed intervjujev dejal Pedro Damian.

Vir: Zeleb