sobota, 16. april 2016

Diario Basta: "Dulce Maria nima časa za ljubezen"


Dulce Maria je v intervjuju za časopis Basta razkrila, da trenutno nima časa za ljubezenska razmerja, čeprav je ena najbolj zaželenih in obleganih mehiških zvezdnic. "Le kdaj bi lahko bila z njimi? Nimam veliko prostega časa. Kdo bi sprejel takšno razmerje? Brez dvoma si želim, da bi do tega prišlo, vendar pa v tem trenutku svoj čas posvečam delu."

Pevka in igralka je ob tej priložnosti tudi zanikala kakršnokoli vrnitev skupine RBD na glasbene odre, vendar ne zaradi egov njihovih članov, temveč: "Zaradi okoliščin, ki spremljajo njihova življenja. Najlepše je, da nas mladi še vedno nosijo v svojih srcih in seveda, da se vsak izmed nas posveča temu, kar nam je najbolj všeč." Njen nekdanji sodelavec Poncho Herrera bo kmalu postal oče, Dule pa mu ob tem želi "vse najboljše v tej novi etapi njegovega življenja."

Ravno nasprotno se je zgodilo s skupino Jeans, s katero si je Dulce oder delila 31. marca na razprodanem koncertu. "Znova stopiti na oder z dekleti, z nekaterimi sem tokrat nastopila prvič, in zapeti pesem Corazon confidente, je bil neke vrste deja vu, ki me je popeljal približno 15. let v preteklost. Ob prisotnosti tolikšnega števila ljudi me je ob vstopu na oder oblila kurja polt."

Pevka je trenutno osredotočena na snemanje nove pesmi, ki bo skupaj z videospotom izšla ob koncu tega meseca, prav tako zaključuje snemanja telenovele Corazon que miente, podala pa se je tudi v podjetniške vode, saj je izdala svojo lastno kolekcijo parfumov. "Trenutno so na voljo tri vonjave, Gypsy queen, Rock & love ter Candy girl. Vonjave se med seboj razlikujejo in prepričana sem, da lahko vsak najde tisto svojo, ki mu bo najbolj všeč."

Vir; Diario Basta, @lauradyu