sreda, 22. april 2015

"Otroci mojih oboževalcev iz časov skupine RBD so sedaj moji oboževalci," nas je presenetila Dulce Maria


Sedem let po razhodu skupine RBD, Dulce Maria še vedno iz svojih oboževalcev, med katerimi je večina najstnikov, še vedno izvablja krike, solze in omedlevice. 

Osredotočena na svojo solo kariero, pevka ne skriva dejstva, da bi se rada malce oddaljila od spomina na skupino, obenem pa dodaja, da je hvaležna za vso naklonjenost in ljubezen, ki ji jo izkazujejo oboževalci svetovnega fenomena, kakršen je bila skupina RBD. 

Na obisku v Sao Paulu, kjer ima 22. aprila koncert, se pevka ne spomni več, kolikokrat je obiskala Brazilijo odkar se je podala na samostojno glasbeno pot. Oboževalci so jo ob prihodu - tako kot vedno - zelo lepo sprejeli in kljub temu, da smo v internetni dobi, v kateri prevladujejo socialna omrežja, pevka prejema še vedno veliko pisem, nekatera so ji predali ravno ob njenem prihodu.

"Prejmem veliko pisem, dolgih, s skicami, darili, stvarmi, ki jih naredijo sami ... takšen je njihov način izražanja in vsako pismo je edinstveno," je Dulce povedala v intervjuju za F5. Med intervjujem je od ene izmed oboževalk v dar dobila zapestnico iz biserov in pismo na treh straneh, napisano v španskem jeziku.

"Špansko sem se naučila govoriti samo zaradi tebe," je dejala oboževalka, ki ima šele deset let.


Potomka slikarke Fride Kahlo, se tudi Dulce sama velikokrat zateče k slikarstvu ali pisanju. Knjiga Dulce Amargo, za katero je 21. aprila imela tudi predstavitev in podpisovanje, je produkt njenega pisanja in slikarstva. "Ko se izražate, vam pomaga razumeti, kaj čutite v sebi, na takšen način lahko spoznate sami sebe. To je v njihovi starosti zelo pomembno," nam je zaupala pevka, ki se s slikarstvom in pisanjem ukvarja ljubiteljsko in nima nikakršnega namena razstaviti ali prodati svojih del.

Generacije
11 let kasneje je telenovela Rebelde še vedno zelo popularna in si jo je mogoče ogledati na internetu, prav tako pa se v Braziliji trenutno ponovno predvaja na programu SBT. Leta 2011 so na tem istem programu predvajali brazilsko različico telenovele Rebelde, v kateri sta glavno vlogo odigrali Lua Blanco in Sophia Abrahao. Morda je dobro omeniti, da se oboževalci obeh različic telenovele med seboj ne razumejo. 

"Otroci mojih oboževalcev iz časov skupine RBD so sedaj moji oboževalci," nas je presenetila Dulce Maria. 

Ko je v telenoveli zaigrala lik Roberte Pardo je imela šele 18 let, sedaj pa jih šteje 29. Kljub temu, da je povsem osredotočena na svojo solo kariero, je njen look še vedno enak tistemu iz časov skupine RBD: njeni zelo znani rdeči lasje.

"To je bila stvar, ki je zaznamovala takratno generacijo in jo na nek način tudi presegla. Zelo lepo je občutiti vso hvaležnost in ljubezen, ki mi jo izkazujejo oboževalci. Všeč mi je dejstvo, da jim na nek način lahko pomagam in jim skušam dati čim bolj pozitivna sporočila. Brazilski oboževalci so na nek način moja družina," je povedala.

Kariera
Po koncertih v Sao Paulu in Buenos Airesu v Argentini, se pevka odpravlja še v Čile in v Madrid. Poleg koncertne turneje pa se pevka že ukvarja s tretjim albumom, čeprav nima namena hiteti, v Mehiki pa je pred kratkim končala svoje sodelovanje v muzikalu Rock of Ages.

Ker je že dve leti v resni zvezi s podjetnikom Luisom Rodrigom Reyesem, pravi, da še ne razmišlja o poroki, niti o naraščaju. "On me razume in podpira moje delo, toda trenutno poroke še ni v najinem načrtu. V prihodnosti se seveda želim poročiti in si ustvariti družino, vendar pa bo na to potrebno še malce počakati."

Vir: F5