ponedeljek, 6. april 2015

Dulce Maria uspešno predstavljala ženske izvajalke v Puebli


Dulce Maria, nekdanja članica skupine RBD, se je uspešno predstavila na odru v Puebli. Na tiskovni konferenci je dala jasno vedeti, da srečanje z nekdanjimi člani skupine RBD, ki se je zgodilo pred kratkim, ne pomeni vrnitve skupine na glasbene odre, temveč je bilo srečanje samo večerja, ob kateri so se zbrali dobri prijatelji. Prav tako je spregovorila o eni izmed njenih pesmi, ki govori o ljubezni iz vidika najstnikov, to temo pa je spretno izkoristila tudi za promocijo knjige Dulce Amargo, katero je prvič izdala leta 2008. V knjigi si lahko preberete njena čustva in občutja v najstniških letih. Spregovorila je o ljubezni, dotaknila pa se je tudi drugih tem, kot so na primer družina in njena kariera.

Njene oboževalce je s svojimi uspešnicami ogrela venezuelska pevka Aneeka. Zatem so na oder prišli Victoria Team, ki so ogreli publiko in poskušali privabiti še več ljudi s svojimi predstavami, podarili so tudi nekaj vstopnic za tekmo Puebla-Monterrey, zaradi česar je bila publika vedno bolje razpoložena. Nato pa je sledil dogodek, ki so ga vsi nestrpno pričakovali ... Na vrsto je prišla ljubljenka včerajšnje noči.

Dulce Maria je pripravila spektakularen prihod na oder s prepevanjem ene njenih uspešnic iz nove plošče Sin Fronteras, kar je popolnoma razživelo publiko. Tako se je nadaljevalo, zapela je tri svoje pesmi, nato pa se je odločila obujati spomine s termi pesmimi skupine RBD: "Inalcanzable", "Aun Hay Algo" in "Solo Quedate En Silencio". Vsekakor nas je na endinstven način popeljala v preteklost. Nato nas je razžalostila s pesmijo o neuslišani ljubezni, nakar nam je povrnila dobro voljo s pesmijo, ki govori o preboleti ljubezni, zaradi katere smo bili nekoč, nekje prizadeti. Kot je značilno za pevko njene kakovosti, je celotno publiko pritegnila v prvem trenutku, ko je stopila na oder. 

Kasneje se je naša upornica poslovila od Pueble, kjer se je pričela povsem nova etapa v njeni karieri. V čast nam jo je bilo gostiti ter prejeti vso njeno naklonjenost in ljubezen, ki jo je bilo moč občutiti ves čas trajanja koncerta ...