nedelja, 19. april 2015

Dulce Maria obiskala lepotni salon v Sao Paulu, okoli katerega se je zbralo precejšnje število oboževalcev


Nekdanja članica skupine RBD, Dulce Maria, je že prispela v Brazilijo, kjer bo 22. aprila v sklopu svoje turneje nastopila v Sao Paulu. Pevka, ki je lani premagala Anitto kot predstavnica Latinske Amerike v sklopu nagrad MTV EMA 2014, se je v soboto zjutraj iz letala izkrcala na letališču Guarulhos, v Sao Paulu in med svojimi oboževalci povzročila velik val razburjenja.

V popoldanskih urah je Dulce Maria, najbolje poznana po vlogi Roberte v mehiški telenoveli Rebelde, obiskala frizerski lepotni salon Marcosa Proence, ki je poskrbel za njeno pričesko ter seveda ličenje. Nato je pevka velik del popoldneva posvetila intervjujem ter seveda promociji knjige Dulce Amargo - Lembranças de uma Adolescente. Medtem, ko se je zvezdnica mudila v salonu, so se ob vhodu zbrali številni oboževalci s telefoni v rokah, kjer je vsak poskušal posneti kakšno fotografijo mehiške zvezdnice.

Odkar se je Dulce podala na samostojno glasbeno pot, je to že njen peti obisk Brazilije. Preteklo leto je sodelovala v oddaji Altas Horas, kjer je zaplesala z igralko Mariano Ximenes. Valesca Popozuda je  že stala na odru z Dulce Mario, in sicer sta marca lani na enem mini koncertov Mehičanke, skupaj odpeli Valescin hit Beijinho no Ombro.