četrtek, 16. april 2015

Dulce Maria malce oštela nekatere oboževalce


Glede na to, da so spomini na telenovelo Rebelde še vedno zelo živi, vsi veste, da so se med oboževalci že pred leti ustvarile travme. Seveda ne bomo naštevali vseh, lahko pa se osredotočimo na dve najpomembnejši, ki še danes povzročata neke vrste 'vojno' med oboževalce. In sicer je prva travma para Dulce Marie in Alfonsa Herrere, ki so jo poimenovali Trendy. Najpomembnejša pa je travma, nastala po likih v telenoveli Rebelde, in sicer je to travma Vondy, ki pooseblja par Dulce Marie in Christopherja Uckermanna.

Travma Vondy ima še vedno velikansko število oboževalcev, ali bolje rečeno podpornikov in kljub temu, da sta Christopher in Dulce v resnih zvezah, so številni še vedno mnenja, da bi morala biti par. Na žalost se na twitterju vse pogosteje pojavljajo napadi na Christopherjevo dekle Natalio, zaradi česar je njemu že večkrat prekipelo in je svojo jezo že večkrat stresel na oboževalce kar na tweeterju. Danes pa je svoje mnenje povedala tudi Dulce Maria, saj je te dni očitno prejela številna sporočila, da bi se morala bolj posvečati Christopherju, kot pa svojemu fantu Rodrigu.

"Vesela sem, da sta se našla. Videti sta zelo srečna in vidi se, da drug drugemu pomagata 'odraščati' v osebnem in profesionalnem smislu. Tisti, ki te poznamo, to vemo, Christopher. Ko bi le ve, predrage oboževalke travme Vondy lahko spoštovale, njega, njo in njuno razmerje. Seveda bi lahko ločile tudi razmerje, ki je bilo ustvarjeno v scenariju in resnično razmerje med dvema osebama," je zapisala pevka.




Vir: Dulce Maria