petek, 7. oktober 2016

Pesem Volvamos na slovenskih radijskih postajah


Danes bomo pričeli z novo promocijo Dulce Marie v Sloveniji. Kot smo lahko videli v preteklih mesecih, lahko tudi pri nas dosežemo, da se pesmi Dulce Marie predvajajo na slovenskih radijskih postajah. Tokrat nas čaka naloga, da našim radijskim postajam pokažemo zanimanje za pevkino novo pesem, ki nosi naslov Volvamos in jo je posnela v duetu s pevcem Joeyjem Montano. Tudi Joeyjeve pesmi so se že vrtele na naših radijih, zato bomo morda imeli malce olajšano delo.

V tej objavi bomo objavili seznam slovenskih radijskih postaj s kontaktom do njihovih strani na Facebooku (do strani dostopate s klikom na ime revije). Dobro bi bilo izpostaviti radio City ter radio Salomon, ki sta na našo prošnjo v svoj program vključila pesem No se llorar, na radiu Salomon so na svoj program vključili tudi pesem Un minuto sin dolor. Na radijskih postajah NET FM, Moj radio in radio Krka pa je potrebno izpostaviti dejstvo, da kljub temu, da pesmi No se llorar niso uvrstili na svoj program, na našo glasbeno željo (ki jo pošljemo preko spletne strani ali SMS sporočila) predvajajo starejše pesmi Dulce Marie, kot so Antes que ver el solEl verano in Ya no

V svojih prošnjah bodite prijazni in spoštljivi. Za začetek bomo radijske postaje prosili, ali bi lahko pesem Volvamos uvrstili na svoj program. Omenite jim, da je pesem posneta v duetu s pevcem Joeyjem Montano ter, da so pri nas predvajali že njegovo pesem Picky, ki je bila velik hit. Priložite jim lahko tudi link Deezerja, na katerem bodo lahko pesem poslušali in jih bo morda dovolj pritegnila, da jo bodo vključili na svoj program. Link pesmi imate TUKAJ. Ko bo pesem enkrat uvrščena pa jo bomo vsak dan prosili za glasbeno željo, saj se bo samo tako pogosto predvajala. Medtem, ko čakamo na odgovore pa lahko na, zgoraj izpostavljenih radijskih postajah, kot glasbeno željo prosite pesem No se llorar.

Če prejmete kakršenkoli odgovor radijskih postaj, revij, televizijskih programov, itd, nam jih prosim posredujte na naši Facebook strani, saj bomo tako vedeli, katere radijske postaje so nam odgovorile pozitivno, katere negativno in katere je še potrebno prositi.

Seznam radijskih postaj: