sobota, 22. oktober 2016

Dulce Maria po prireditvi Evento Digital 2016 pripravila še Facebook live


Po prireditvi Evento Digital 2016 v Monterreyju, ki je potekala 19. oktobra, je Dulce Maria pripravila Facebook live iz svoje hotelske sobe, v katerem se je oboževalcem želela zahvaliti za vso podporo, ki so jo izkazali pesmi in videospotu Volvamos.

Med čakanjem na večerjo v njeni hotelski sobi, je Dulce najprej pojasnila, da prenosa ni mogla opraviti prej, saj imajo v hotelu zelo slabo internetno povezavo, nato pa se je zahvalila vsem 13 državam, v katerih je videospot za pesem Volvamos zasedel 1. mesta najbolj prodajanih videospotov na iTunes, vključno s Slovenijo. 

Prav tako je priložnost izkoristila ter izdala nekaj podrobnosti o snemanju videospota. Priznala je, da je bilo najbolj neprijetno snemanje z umetnim dežjem, saj je bilo zunaj zelo mrzlo. Tudi njeni čevlji za ta prizor niso bili ravno prijetni, saj so bili visoki in narejeni iz tkanine, zaradi česar so ob stiku z vodo postali zelo težki in je bilo v njih skorajda nemogoče plesati. Ta prizor so ponovili kar šestkrat, tako da si  lahko samo predstavljamo, kako zelo jo je moralo zebsti.

Priznala je, da je zelo zadovoljna s končnim izdelkom videospota in je trenutno to njen najljubši videospot od vseh, ki jih je v svoji samostojni karieri posnela, saj je drugačen, vsebuje plesne ritme, je bolj drzen in seksi. 

Po drugi strani pa pevka ni želela komentirati izmišljotin, ki jih je objavila revija TV Notas, da naj bi bila v razmerju s producentom videospota, Franciscom Alvarezom, ki je bil zadolžen za videospota pesmi No se llorar in Volvamos: "Kot sem že velikokrat dejala, v tej karieri vztrajam zato, ker si želim s svojo glasbo vstopiti v vaša srca. Ni pomembno iz katere države prihajate in koliko kilometrov nas loči, v tem smo skupaj. Nekaj neverjetnega je, da nas združuje glasba, vse slabo okoli nas pa preprosto izgine. Resnica je ta, da si v tem trenutku ne želim govoriti o slabih stvareh, saj jim ne želim dati pozornosti, ki jo iščejo. Kot pravi pesem No se llorar: nepravično se mi zdi dati večji pomen nečemu, kar ni tako zelo pomembno. Sedaj lahko rečem le, da sem zelo srečna, ob semi imam zelo dobre osebe, srečna sem, da mi ob strani stojijo tudi družina, prijatelji, osebe, ki jih občudujem, spoštujem in ljubim. Ob vsem tem sem s svojo družino, s svojo mamo še bolj povezana. Ko ti nekdo stori nekaj slabega, maščevanje ni potrebno. Najboljši sodnik je Bog. Sem vesela in srečna. V prihodnosti vam bom povedala zakaj ne bom ukrepala proti njim, vendar pa se sedaj ne želim ukvarjati s temi umazanimi podrobnostmi. Edino kar vem in kar lahko potrdim je, da sem srečna."

Ob koncu je izdala, da bo tokom naslednjih dni zaradi velikega števila vprašanj pripravila še kar nekaj Facebook live prenosov, med katerimi bo odgovarjala na vprašanja, ki smo jih poslali založbi Universal Music Mexico. Potrudila se bo odgovoriti na prav vsako vprašanje. 

Celoten prenos si lahko ogledate na spodnji povezavi: