sreda, 6. avgust 2014

TVyNovelas: Dulce Maria v zakulisju snemanj videospota za pesem "O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo"


Dulce Maria je posnela videospot za pesem O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo, ki je tretji single iz plošče Sin Fronteras. Mi smo bili na snemanju in prikazali vam bomo nekaj fotografij iz zakulisja snemanja.

Hiša v Cuernavaci je bila kraj, kjer je Dulce Maria posnela videospot za pesem O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo, nov single, ki je del njene nove plošče Sin Fronteras, ki jo je izdala pod okriljem založbe Universal Music. Tri dni je bila zvezdnica zatopljena v zabavo ob bazenu, kjer si ona in njene prijateljice privoščijo zabavo po žensko, preden se jim pridružijo moški. Videospot je nastal pod budnim očesom Francisca Ibarre si boste lahko ogledali na različnih televizijskih glasbenih programih ter seveda na internetu.


Barvitost in zabava. Tako dulce, kot vsi ostali sodelujoči, so videospotu želeli dati barvitost in svetlobo. Tudi njena sestra Blanca in prijateljica Dahiu sta sodelovali pri videospotu.


Najboljša ekipa. Snemanje je potekalo pod okriljem Francisca Ibarre, ki se že sodeloval s številnimi znanimi imeni, kot so na primer Los Angeles Azules, Kniky in Jesse y Joy.


Dve zadevi na en mah. Videospot si bo mogoče ogledati skoraj isti čas, ko se bo pesem predvajala na radijskih postajah.


O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo je nova pesem, ki jo Dulce promovira, tudi besedilo zanjo je napisala sama.


"Kot solistka imam priložnost, da lahko sama sprejemam odločitve."


Vir fotografij: @DulceOnlineNews in @DMForoUnivision