četrtek, 14. avgust 2014

Dulce Maria hoče vzpodbujati sanje tekmovalcev šova "Va Por Ti"


Pevka Dulce Maria je povedala, da ji bo glavna vloga v muzikalu Rock of Ages zelo pomagala pri njenem prihajajočem sodelovanju v resničnostnem šovu Va Por Ti, v katerem bo mentorica in sodnica.

"Trenutno še ne vem, kaj in kako jih bom učila in jim pomagala, bom pa preverila kako bodo izgledale oddaje. Všeč mi je, da se na podlagi te izkušnje v teatru sama vsak dan naučim veliko novega, kar bom lahko delila s tekmovalci in jim bom lahko dala jasne nasvete," je nekdanja članica skupine RBD povedala naši novinarki.

Poleg tega, da bo na tekmovalce skušala prenesti čim več svojih izkušenj, hoče igralka vzpodbuditi glasbene sanje svojih bodočih 'učencev' ne glede na to ali bodo zmagali, ali pa bodo izključeni iz tekmovanja.

Prejemnica nagrade TVyNovelas nam je zaupala, da je izkušnja z ekipo muzikala Rock of Ages neverjetna, saj so jo vsi zelo lepo sprejeli, do nje so prijazni, med njimi pa vlada pozitivna energija.

"Trenutno vadimo prvi del predstave. Zelo sem vesela, poskušam nadoknaditi zamujeno in biti na tekočem, vadim pesmi in se vsak dan naučim veliko novega, saj je zame to nova izkušnja, povsem drugačna od vsega, kar sem počela do sedaj. Gre za igro in petje, vendar na zelo drugačen način, kot sem ga vajena," je dejala.

Vir: Farandula