sreda, 6. avgust 2014

Dulce Maria med pevci, ki so uspešni tudi v literarnem svetu

Portal Pure break je objavil seznam pevcev oziroma pevk, ki so polge uspešne glasbene kariere, uspešni tudi v literarnem svetu. Poleg Dulce Marie so se na seznamu znašle še Demi Lovato, Sophia Abrahao, Hilary Duff in Lea Michele.


Pevci svojih sporočil ne želijo širiti samo s svojim glasom. Odhajajo v svet igralstva, kot se je to zgodilo z Manu gavassi, ali pa se odločajo za poklic pisateljev. Zelo dober primer je brazilka Sophia Abrahao. Rdečelaska igra, poje in je tik pred izdajo svoje prve knjige, ki jo je napisala skupaj z Carolino Munoz. 

Delo vsestransko nadarjene zvezdnice se imenuje O Reino das Vozes QueNao Se Calam (Kraljestvo glasov, ki ne potihnejo), ki bo na prodajne police prišla konec leta.

Tudi Demi Lovato je svoje oboževalce presenetila z izdajo knjige 365 Days A Year - Staying Strong (365 dni na leto - Ostajam močna), ki je decembra 2013 zasedla prvo mesto na ameriškem seznamu New York Times. Knjiga je zbirka citatov slavnih oseb, kot so Marilyn Monroe ter nekaterih tweetov, ki jih je objavila pevka sama.

Dulce Maria je napisala in izdala Dulce Amargo, za katero obljublja nadaljevanje.