torek, 26. avgust 2014

Dulce Maria se je znova pridružila kampanji "En Nuestras Manos"


Včeraj je mehiški časopis El Sol del Mexico na svoji spletni strani potrdil, da bo Dulce Maria tudi letos sodelovala pri kampanji En Nuestras Manos.

Ta teden bo televizijske dejavnosti in dejavnosti mehiških zvezdnikov prekinilo snemanje za kampanjo En Nuestras Manos 2014. Več televizijskih postaj iz San Angela bodo sodelovale pri snemanju videospota, s pomočjo katerega bodo tudi letos poskušali pridobiti čim več donacij za ljudi med 18 in 40 letom starosti, ki si ne morejo privoščiti šolanja. Fundacija, kateri predseduje Marco Ferrara, je pomagala že veliko ljudem z raznimi poklicnimi usposabljanji, ki so vključevala tudi njihovo uvajanje na trg dela, s čemer so spremenili življenja veliko ljudi.

Seznam znanih osebnosti je tudi letos ogromen, sodelovalo bo približno sto ljudi. Snemanja bodo trajala dva dni, posneli pa bodo dva videospota. Da omenimo samo nekatere sodelujoče pevce oziroma skupine: Aida Cuevas, Yahir, Carlos Rivera, Dulce Maria in Rio Roma.

Leonardo Marker je organizator, snemanja pesmi pa bodo potekala v sredo in četrtek v najboljših studijih glavnega mesta Mehike.

Tukaj si lahko ogledate videospot kampanje En Nuestras Manos iz leta 2012, pri kateri je sodelovala tudi Dulce: