petek, 29. avgust 2014

Pasillo TV in 1N: Dulce Maria je zadovoljna z novimi projekti



V oddaji 1N so spregovorili o kampanji En Nuestras Manos, za katero so se zvezdniki združili in posneli nekaj videospotov. "Življenje te z razlogom pripelje do situacije, v kateri je vsak posameznik. Mislim, da smo kot javne osebe ravno mi tisti, ki širimo glas in lahko damo dobro, pozitivno sporočilo ljudem," je povedala Dulce Maria.

V oddaji Pasillo TV vedno radi spregovorijo o Dulce Marii, saj je bila ena izmed prvih gostij, ko je bila oddaja prvič premierno predstavljena gledalcem. V tej oddaji so se bolj posvetili resničnostnemu šovu Va Por Ti. "Naslednji teden pričnem s snemanji resničnostnega šova Va Por Ti, v katerem bom mentorica. Do svojih učencev bom imela veliko odgovornost, saj jih bom morala učiti, jim svetovati, morala jih bom motivirati," je povedala.

Na glasbenem področju se Dulce odpravlja na turnejo po Braziliji: "Prihaja nov videospot za pesem O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo. Besedilo pesmi sem napisala sama."

Seveda je bilo potrebno kakšno besedo spregovoriti tudi o muzikalu Rock of Ages: "Gre za povsem nov projekt, kakršnega v svoji karieri še nisem imela. Pridobivam si povsem nova znanja in izkušnje, predstavlja pa tudi en velik izziv. 

Videoposnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Vir videoposnetka: DMForoUnivision