ponedeljek, 17. julij 2017

V Španiji je posnela videospot za pesem Tal vez en Roma


Med enim izmed intervjujev za španske medije je pevka in igralka, Dulce Maria, presenetila z novico. da bo pesem Tal vez en Roma dobila svoj videospot, ki je bil posnet na koncertu v Madridu. To odločitev je zvezdnica sprejela zato, ker pesem govori o evropskih mestih in državah, sama pa je želela svojim oboževalcem iz Evrope na takšen način vrniti vsaj majhen košček ljubezni, ki jo oni namenjajo njej.

Kljub temu pa to ne pomeni, da je ta pesem izbrana za njen prihodnji single. Sama je poudarila, da temu ni tako. Videospot za to pesem je bil posnet izključno za oboževalce in ne za komercialne namene.

Pevka pa je že posnela en videospot v živo, in sicer za pesem Rompecorazones, ki je bila posneta na njenem uvodnem koncertu turneje DM world tour, v Teatru Metropolitan v Mehiki. V tem videu je želela pokazati delček tistega, kar se pred koncertom dogaja v zaodrju, obenem pa je na nek način želela obeležiti svoj prvi samostojni nastop v razprodani dvorani, kakršna je Teatro Metropolitan.


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!


Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Popline