ponedeljek, 17. julij 2017

Brez želje, vztrajnosti in trdega dela danes ne bi stala kjer stoji


Mehiška pevka in igralka, Dulce Maria, se je po dveh letih vrnila v Španijo, kjer je predstavila svoj nov samostojni album, z naslovom DM. 8. julija je v Madridu na koncertu predstavila svoje najnovejše pesmi, med katere pa je vključila tudi tiste, iz njenih preteklih projektov. 

Svojo poklicno pot je pričela že kot majhna deklica. Najprej se je preizkusila v vlogi igralke, nekaj let kasneje pa se je preizkusila tudi kot pevka v glasbenih skupinah, kot so KIDS, Jeans ter seveda RBD. Šele nekaj let po razhodu skupine RBD se je podala na svojo samostojno glasbeno pot, tokom katere je izdala albuma Extranjera in Sin fronteras, marca letos pa je izdala že svoj tretji samostojni album DM. Na vsakem izmed albumov pa smo imeli s pomočjo njenih pesmi podrobneje spoznati Dulce Mario, pevko, ki se skriva za njimi.


Mehiška zvezdnica je na novem albumu delala dobro leto dni, v katerem je svoja čustva izlivala v besedila, dokler ni skupno zbrala 13 pesmi, katerih besedila nosijo sporočila, ki jih je sama želela s svojo glasbo predati poslušalcem. Album je bil posnet v Los Angelesu, na njem pa so kar štiri pesmi, ki jih je Dulce napisala sama.

S pomočjo svojih pesmi je s svojimi oboževalci želela deliti pozitivna sporočila, kot je na primer, naj si ne postavljajo mej, naj vedno gledajo naprej, saj vse dobro prej ali slej  dosežejo tisti, ki se za to borijo, seveda je temu dodala še pridih moči, ki jo vsaka ženska nosi v sebi. 

Kaj več pa si lahko ogledate tudi v intervjuju, ki so ga na spletnem portalu myipop opravili z zvezdnico.


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: myipop