sreda, 12. julij 2017

Na Španijo ima zelo lepe spomine


Dulce Maria je sredi svetovne turneje, na kateri predstavlja svoj tretji glasbeni album, ki nosi naslov DM. Na svoji poti se je ustavila tudi v Španiji. Pevka je imela v soboto, 8. julija, koncert, pred tem pa je govorila tudi z mediji.

Zvezdnica je v intervjuju dejala, da je nad Španijo navdušena. Omenjeno državo je večkrat obiskala s skupino RBD, katero so vedno sprejeli odprtih rok. "V Španiji se počutim kot doma," je priznala. Povrhu vsega pa je pokazala pristno navdušenje nad dejstvom, da so na koncert v Madridu pripotovali oboževalci iz vseh koncev in krajev. To je ena izmed stvari, ki jih pri svojih oboževalcih občuduje, obenem pa jim je neizmerno hvaležna za njihov trud. 

Pevka in igralka je med intervjujem brez pomislekov odprla svoje srce ter priznala, da se vsakdo nekoč znajde v situaciji, ko ima zlomljeno srce, o čemer sama prepeva v svojem zadnjem singlu, Rompecorazones. Prav tako je priznala, da je pred odhodom na oder vedno precej živčna, saj nikoli ne ve, kaj se med koncertom lahko zgodi.


Čeprav je od mladinske telenovele Rebelde in skupine RBD minilo že kar nekaj časa, se Dulce zelo rada pogovarja o tej etapi, ki je brez dvoma zaznamovala njeno življenje. "Na čas, ko smo s skupino RBD obiskovali Španijo, imam zelo lepe spomine," je dejala. In čeprav se z nekdanjimi člani skupine zelo redko vidijo, Dulce Maria priznava, da se z vsemi še vedno zelo dobro razumejo. "Ko se vidimo, imamo občutek, kot da smo še včeraj skupaj stali na odru," je priznala. 

Jasno je, da pevka in igralka trenutno preživlja eno najboljših etap v svojem življenju, uživa v svojem delu in je vesela, da lahko svoje delo in izkušnje deli s svojimi oboževalci.

Vir: Bekia