nedelja, 30. julij 2017

Kdo bo ob Dulce Marii zaigral v glavni vlogi telenovele Papis muy padres?


Po dobrem letu dni odsotnosti iz televizijskih zaslonov, se je Dulce María v preteklih dneh znova vrnila v snemalne forume v vlogi glavne junakinje telenovele Papis muy padres, ki nastaja pod okriljem mehiške televizijske hiše Imagen Televisión. Gre za prvi projekt, ki ga mehiška pevka in igralka snema izven forumov televizijske hiše Televise.
31-letna mehiška zvezdnica v novem projektu nastopa v vlogi Pamele, ki je hkrati tudi glavna junakinja te zgodbe. "Z vami želim deliti svoj prvi dan na snemanjih. Prihaja nova etapa z novim projektom. Predstavljam vam Pamelo," je zapisala ob fotografiji, ki jo je objavila na družbenih omrežjih.


Pevko in igralko je projekt pritegnil zaradi dejstva, da gre za romantično komedijo, ki se dotika tem vsakdanjega življenja ljudi, a obenem na zgodbi ni tolikšnega melodramatičnega poudarka. "Seveda se zgodba dotika resnih tematik, a na nekoliko lažji način, saj smo tistim pravim grozotam lahko vsak dan priča v resničnem svetu, zato tega ne potrebujemo še na televiziji," je pevka razkrila med svojim obiskom Španije.

Dulce pa se bo v tem projektu v glavni vlogi pridružil mehiški igralec Víctor González, ki je do pred kratkim s Silvio Navarro nastopal v glavni vlogi telenovele La candidata


Víctor, ki je 12 let starejši od nekdanje članice skupine RBD, ima za sabo dolgoletno poklicno pot, tokom katere je sodeloval v številnih telenovelah, kot so La mujer de judas (2012), Pasión morena (2009) in Bajo las riendas del amor (2007). Igralec je svoje delo opravljal v različnih državah in na različnih televizijskih hišah, kot so Televisa, TV Azteca, Telemundo, sedaj pa še Imagen Televisión.

Dulce po drugi strani pa je tokom svoje kariere sodelovala v skoraj dveh ducatih telenovel, a je pri vseh šlo za projekte televizijske hiše Televisa. A brez najmanjšega dvoma jo je med zvezde izstrelila vloga Roberte Pardo v mladinski telenoveli Rebelde (2004), zaradi česar je postala ena najbolj priljubljenih mehiških zvezdnic s strani publike. 

Omeniti je potrebno, da zvezdnica s televizijsko hišo Imagen Televisión, ni podpisala ekskluzivne pogodbe, zaradi česar bo po zaključku tega projekta lahko sodelovala s katerokoli drugo televizijsko hišo. "S televizijsko hišo sem pogodbo podpisala samo za ta projekt, ki bo trajal od meseca julija, pa tam nekje do decembra. Po zaključku tega projekta bom prosta in bom lahko sodelovala v kateremkoli drugem projektu, ki ga bom izbrala," je pojasnila.

Igralsko zasedbo telenovele Papis muy padres, katere premiera bo na mehiških televizijskih zaslonih šele konec poletja, poleg že omenjenih sestavljajo še Betty Monroe, Héctor Suárez Gomís, Jessica Díaz in Mario Morán