torek, 11. julij 2017

Intervju za oddajo Non stop people ES


V sklopu promocije v Španiji, je Dulce Maria opravila kratek intervju za oddajo Non stop people ES, v katerem je velik del pogovora tekel seveda o albumu DM ter o njenem obisku Španije.

"Zelo sem vesela svoje vrnitve v Španijo, kjer vam želim predstaviti svoj tretji samostojni album. Naslov albuma je DM, vse pesmi, ki se nahajajo na njem pa poslušalcem prinašajo pozitivna sporočila. Besedila ne govorijo samo o ljubezni in prijateljstvu, temveč z njimi skušam vzpodbuditi ljudi, da se borijo za svoje sanje, da po vsakem padcu znova vstanejo in nadaljujejo svojo pot. Ena mojih najljubših pesmi je Rompecorazones. Besedilo govori o tem, da se včasih zelo dobro zavedamo, da nam bo določena oseba zlomila srce, a se kljub temu v to osebo zaljubiš in se odločiš tvegati," je povedala 31-letna pevka in igralka.

Govor pa je tekel tudi o mladinski telenoveli Rebelde, v kateri je Dulce nastopala v vlogi uporniške, a zelo priljubljene Roberte Pardo. "Telenovela Rebelde nam je odprla vrata na različne konce sveta. Takrat smo si pridobili ogromno oboževalcev, za kar sem zelo hvaležna. Roberta je bila zelo drzna oseba, brez dlake na jeziku. Kar si je zamislila, to je tudi storila, ne glede na posledice. Borila se je za svoje cilje, kot to počnem sama, le da sem jaz veliko bolj umirjena in veliko bolj podrobneje razmislim stvari, preden naredim naslednji korak. Seveda mi veliko oboževalcev sledi ravno iz tistega obdobja, a sem vesela, da so ostali ob meni, da poslušajo moje pesmi, moje zgodbe in mi sledijo na vsakem koraku, ki ga naredim," je še dodala.

Sam intervju si lahko ogledate na spodnjih povezavah:


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Non stop people ES, @DMSpainNews