torek, 11. julij 2017

Intervju za radijsko postajo Happy FM


Dulce Maria je v Španiji obiskala radijsko postajo Happy FM, kjer se je pogovarjala z voditeljema Lauro Hernández in Nachom Molino. Zvezdnica je v intervjuju neizmerno uživala, poslušalcem pa je izdala veliko informacij o svojem albumu in obisku Španije.

Pevka in igralka dolgi dve leti ni obiskala Španije, zaradi česar je bil koncert v Madridu težko pričakovan s strani njenih oboževalcev. Ob njenem obisku radijske postaje so bile ulice in hodniki, ki vodijo do radijske postaje, polni oboževalcev, ki so si svojo vzornico želeli videti že pred koncertom. 

Med intervjujem je zvezdnica odgovorila na številna vprašanja, ki so jih voditeljema poslali njeni oboževalci. Priznala je, da si je zelo želela tega koncerta v Madridu, saj je v Španiji posnela tudi velik del enega izmed njenih samostojnih albumov, na državo in tamkajšnje oboževalce pa jo vežejo sami lepi spomini. 


Spregovorila je tudi o nekdanjih članih skupine RBD, s katerimi ima še vedno stike in se z njimi zelo dobro razume, še posebej s Christianom Chávezem, katerega je pred nekaj meseci povabila tudi na njen koncert. Priznala je tudi, da ne izključuje vrnitve skupine RBD na glasbene odre, vendar pa do tega ne bo prišlo v bližnji prihodnosti. 

O svojem zadnjem albumu, DM, je povedala, da ga je želela ustvariti v bolj pop-rock žanru. Pesmi, katere je za album napisala sama, so nastale, ko je bila zelo žalostna, bolna in je preživljala težke čase, zato v besedilih govori o tem, kako je potrebno biti močan in vedno znova vstati ter s pokončno dvignjeno glavo nadaljevati svojo pot, če želimo izpolniti svoje sanje in uresničiti svoje cilje. 

Eden najbolj zanimivih trenutkov intervjuja je brez dvoma klic oboževalca, ki poskuša radijska voditelja prepričati, da bi ga spustili v studio k zvezdnici. Celoten intervju in fotografije lahko pogledate na spodnjih povezavah.








Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Happy FM, @DMForoUnivision