sreda, 19. julij 2017

Čustven koncert v Madridu


Po turneji v Mehiki in Braziliji, je na vrsto prišla tudi Španija. Dulce Maria je na koncertu zbrala svoje oboževalce iz vsega sveta. Pevka in igralka ima v Španiji precejšnje število oboževalcev, zato jih seveda ni mogla izključiti iz svoje turneje, oni pa so jo seveda sprejeli odprtih rok.

Na koncert v Madrid so 8. julija, poleg španskih, pripotovali tudi oboževalci iz različnih držav, kot so Hrvaška, Ukrajina, Poljska, Slovaška, Francija, Brazilija in Mehika. Koncert je bil za vse precej čustven, še posebej za Dulce Mario, saj je bila dvorana polna njenih "bojevnikov" kot sama ljubkovalno kliče svoje oboževalce, ki so z njo pridno prepevali pesmi ter mahali z zastavami svojih držav.

Pevka je ja vse prisotne pripravila skoraj dve uri trajajoč koncert, tokom katerega je zapela pesmi iz njenega zadnjega albuma z naslovom DM, v svoj repertoar pa je vključila tudi pesmi iz svojih prejšnjih samostojnih albumov ter seveda nekaj remiksov iz časov skupine RBD.

A Dulce Maria ne počiva, njen naslednji postanek bo 30. septembra v Bogoti, v Kolumbiji, kjer bo nastopila na Teen festivalu. Obenem pa je zvezdnica trenutno že pripravljena tudi na pričetek novega projekta, s katerim se bo znova vrnila na televizijske zaslone.

Vir: Frontline Management