ponedeljek, 17. julij 2017

Intervju za spletni portal La caja de la musica


Dulce Maria je Španijo obiskala v sklopu turneje, s katero se je ustavila v Madridu. V državo se je vrnila po dolgih dveh letih, tokrat s turnejo DM world tour, katero sama opisuje kot bolj rokersko in preprosto, na koncertu pa je za oboževalce pripravila pravcato popotovanje skozi njeno celotno poklicno pot. 


Dulce je brez dvoma naredila zelo velik korak naprej, kar se tiče njenega glasbenega razvoja, zaradi česar se bo brez dvoma vpisala v zgodovino kot ena najbolj zaželenih latino izvajalk preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. 

Tudi novinarji iz spletne strani La caja de la musica so se med njenim obiskom Španije s pevko pogovarjali v kratkem intervjuju, kjer jim je zvezdnica priznala, da velik del svojih moči črpa kar iz svojih oboževalcev.


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!