ponedeljek, 17. julij 2017

Dulce Maria: "Če bi bil moj album film, bi ga poimenovala Gladiator"


Vsestranska mehiška pevka in igralka, Dulce Maria, se je vrnila v Španijo, kjer je opravila kratko promocijo svojega tretjega samostojnega albuma z naslovom DM. Na spletnem portalu E-cartelera so priložnost izkoristili za krajši intervju z mehiško zvezdnico, ki jim je z veseljem odgovorila na njihova vprašanja.


"Zelo vesela sem svoje vrnitve v Evropo. Tokrat se vračam na svoj tretji koncert v Španijo in že drugega v Madridu. Na koncert vedno pridejo moji oboževalci iz vseh koncev in krajev Španije, pripotujejo pa tudi iz različnih evropskih držav, kot so na primer Hrvaška, Srbija, Izrael ter številnih drugih. Vesela sem, da so se mi pridružili na predstavitvi mojega tretjega samostojnega albuma z naslovom DM," je dejala na tiskovni konferenci.

Kljub temu, da je njena slava dosegla vrhunec v času telenovele Rebelde, zvezdnica še vedno dviguje prah na vseh koncih sveta. Od telenovele, ki je zaznamovala čas pred in čas po tem projektu, ne samo za Dulce temveč tudi za številne njene oboževalce, a Dulce je še vedno zelo dejavna v številnih televizijski, filmskih in glasbenih projektih. 


31-letna igralka se je vsem v spomin vtisnila s tisto značilno rdečo šolsko uniformo šole Elite Way School, zato je seveda povsem jasno, da se je nekaj vprašanj navezovalo tudi na najbolj uporniško dekle telenovele Rebelde. "V tej vlogi sem neizmerno uživala. Seveda večkrat pomislim nanjo, na snemanja pa imam same lepe spomine," je povedala, navezujoč se na vlogo Roberte, v kateri je nastopala več let. 

Eno izmed najpogostejših vprašanj, kateremu se ne more upreti nihče, ki pride v stik z zvezdnico, je seveda vprašanje o morebitni vrnitvi skupine RBD na glasbene odre. Zvezdnica je jasno in glasno obrazložila svoje mnenje na to temo. "Vrnitev skupine je zelo težko verjetna. Vsak izmed nas ima svoje življenje, načrte in projekte, obenem pa nas je vseh skupaj šest, zato je naše urnike še toliko težje uskladiti. V tem trenutku ne verjamem, da se bo to zgodilo," je dejala. Dulce je že večkrat poudarila, da je vrnitev skupine težko verjetna, a ne nemogoča. Sama je pred kratkim na oder stopila z nekdanjim članom skupine RBD, Christianom Chávezem, katerega je povabila na prvi koncert turneje DM world tour v Mehiki.

Prihajajoči projekti


V bližnji prihodnosti bomo igralko imeli priložnost spremljati v novi mehiški komediji, katere snemanja so se že pričela, Dulce pa bo v njej nastopala v glavni vlogi. "Preostali del ekipe je že pričel s snemanji, meni pa so dali dovoljenje, da sem odpotovala v Španijo," je priznala. 

Zvezdnica se že osredotoča na ta nov projekt, v katerem pa ne bo samo zaigrala, temveč bo vanj vključila tudi svojo glasbo. Kljub temu pa je morala svoj pričetek snemanj preložiti zaradi koncerta v Madridu. "Vedno poskušam sodelovati pri projektih, ki ljudem prinašajo pozitivna sporočila. Tipičen primer tega je moj novi album, v katerega sem vložila toliko truda, vztrajnosti, trdega dela, moči in volje. Če bi bil ta album film, bi ga najverjetneje poimenovala kar Gladiator," je še dodala.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!