nedelja, 11. januar 2015

Govorice: Televisa za leto 2015 Dulce Marii obljubila glavno vlogo v eni izmed njihovih telenovel


Na spletni strani Radio Formula so spregovorili o možnosti, da bomo Dulce Mario znova lahko spremljali na televizijskih ekranih v eni izmed Televisinih telenovel. Vse skupaj trenutno ni več kot govorica, saj vsi dobro vemo, da je Dulce do sedaj zavračala takšne ponudbe. Vendar pa je tudi dejala, da bi sprejela kakšno vlogo, če bi le ta pritegnila njeno pozornost, kot se je to zgodilo z vlogo Sherrie v muzikalu Rock of Ages. Na strani Radio Formula pa so zapisali sledeče:

Ko je Dulce Maria s Televiso podpisalo pogodbo za resničnostni šov Va Por Ti, ki se je predvajal na programu Univision, ji je ena največjih mehiških televizijskih hiš v letu 2015 obljubila glavno vlogo v eni izmed njihovih telenovel. To informacijo so javno razkrili v oddaji "Formula espectacular", vendar pa so dodali, da zaenkrat ni znano o čem bo govorila zgodba telenovele, prav tako pa še ni znan producent, pod okriljem katerega bi naj potekala snemanja.

Njena zadnja glavna vloga je bila v telenoveli Verano de Amor, ki se je na televizijskih zaslonih pričela predvajati leta 2009, glavno vlogo pa si je takrat delila z Gonzalom Garcio Vivancom ter Arijem Borovoyjem. Snemanja so potekala pod okriljem producenta Pedra Damiana.

Nazadnje jo je bilo na televizijskih ekranih mogoče spremljati leta 2013, kjer je v telenoveli Mentir Para Vivir upodobila lik Joaquine Barragan Toscano. Glavni vlogi v telenoveli sta pripadli Mayrin Villanueva in Davidu Zepedi.