sreda, 21. januar 2015

Dulce Maria bo rock popeljala tudi v Brazilijo


Muzikal Rock of Ages, ki 23. januarja pričenja s svojo drugo sezono predstav, bo obiskal tudi Brazilijo, in sicer si bo predstave z Dulce Mario v glavni vlogi mogoče ogledati v Sao Paolu in Riu de Janeiru. Gerardo Quiroz, producent predstave v Mehiki, je sporočil, da se trenutno pogaja s tremi brazilskimi podjetji, da bi muzikal konec marca ali pa nekje v začetku aprila popeljali tudi v Brazilijo.

"Dulce Mario imajo brazilski oboževalci zelo radi. Trenutno smo že osem dni v kontaktu s kar tremi podjetji, ki nam bodo pomagala muzikal v španskem jeziku predstaviti tudi v Braziliji," je dejal.

Glede na to, da je scena muzikala v Teatru 2 zelo razkošna, se je quiroz odločil, da v Braziliji ne bodo ustvarjali nove, temveč bodo tja s pomočjo zračnega ali morskega prometa prepeljali tisto, ki jo uporabljajo v Mehiki.

"V Braziliji trenutno ne preživljajo ravno lepih trenutkov in bi bilo prelepo, da bi jim lahko predstavili naš muzikal. V desetih dneh bi naj bila pogajanja zaključena, pogodbe pa podpisane. En vikend bi bile predstave na ogled v Sao Paolu, drugi vikend pa v Riu de Janeiru," je izdal Quiroz.

Pevka Dulce Maria je povedala, da bo prisotna v nekaj predstavah te druge sezone muzikala, prav tako se bo udeležila predstave v Puebli, nato pa se bo v celoti posvetila promociji njene plošče Sin Fronteras

"Pogodba me veže na 12 tednov in na žalost ne morem na stranski tir postaviti moje plošče. Letos pričenjam svetovno turnejo, s katero bom obiskala Brazilijo, Kolumbijo, Argentino in verjetno tudi Španijo. Prav tako bom obiskala druge evropske države, nekaj koncertov pa bom imela tudi tukaj, v Mehiki," je dejala.

Poudarila je, da je bilo sodelovanje pri Rock of Ages neverjetna izkušnja, ne samo iz profesionalnega vidika, temveč tudi iz osebnega. Zanjo je bil velik izziv, da se je lahko predstavila v glasbenem gledališču. "Hvala Gerardu, da mi je zaupal vlogo Sherrie. Neskončno občudujem prav vsakega člana igralske zasedbe, saj je zelo naporno stati na odru in igrati, peti ter plesati obenem. V veliko čast mi je bilo delati in sodelovati z vami," je povedala.

Vir: Ritmoson