sreda, 14. januar 2015

Dulce Maria svojim oboževalcem, ki so registrirani na njeni spletni strani, poslala mail


Včeraj je vse oboževalce Dulce Marie, ki so registrirani na njeni uradni spletni strani, med prejetimi maili čakalo presenečenje. Sporočilo ni bilo objavljeno na spletni strani, kar pomeni, da ga je napisala samo za svoje oboževalce. 

Z vso mojo ljubeznijo, norostjo in intenzivnostjo noči ❤️

Včasih je pred nami veliko poti, spet drugič ne vidimo ničesar ... samo meglo ali prebliske, ki so lahko le plod iluzije. Včasih ne vemo, katero pot izbrati, katera pot je tista prava, katera pot nam je usojena, katera nas približa našim sanjam in katera nas oddalji ... Včasih ne vemo niti, katere sanje hočemo izpolniti najprej, včasih se naše sanje spremenijo. Naše prioritete se spreminjajo, naše srce se uči, naš um postane bolj odporen na udarce in izkušnje, ki nam jih prinaša življenje. Včasih se pojavi tisti občutek, ko mislimo, da v nič več ne verjamemo, da se naša sanjarjenja nikoli ne bodo izpolnila in so naše sanje le to ... sanje, ki so nam nedosegljive.

Toda v vsakem srcu je prisoten plamen, ki ne ugasne niti v najtemnejših in najbolj mrzlih nočeh. Ta ogenj nikoli ne ugasne, je kot božanska svetloba, ki preživi viharje našega telesa in naše duše ter nam šepeta 'ne predaj se', ni še konec. Ozrite se sami vase ... še vedno je veliko sanj, ki jih želimo izpolniti; dogodivščin, ki jih želimo doživeti; vrat, ki jih moramo odpreti ter svetov, ki jih moramo spoznati. 'Ne izgubi upanja.' 

To je glas, ki nas zbudi, ko se počutimo najbolj osamljene. Je luč, ki nam sveti v najbolj trdni temi; beseda, ki je vedno izgovorjena ob pravem času; nasmeh, ki nas poboža, ko v nas ni več veselja; oseba, ki nam reče, da ne smemo pozabiti svojih sanj, ko se nam poruši svet; kar nam pomaga vstati, ko naše življenje izgubi smisel. To ni naključje, ni moč našega uma, niti ni življenje, ki kuje zaroto ... To je angel, ki biva globoko v naši duši, kjer ga nihče, niti mi sami, ne vidimo. Je del nas, ki ne umre, to je edini resnični in pomemben del nas. Je edini del nas, ki raste in bo živel večno. 

P. S.: Da vse skupaj zaključim, včasih pride trenutek, ko ne vemo katero pot izbrati in dejstvo je, da jo moramo ustvariti sami, potrebno je ITI naprej brez ustavljanja. Naše stopinje nas bodo vodile do želenega cilja. Če bomo sledili našim sanjam, bo naša zvezda naša srca vodila po pravi poti ... Ne bojte se, saj vse poti, na katere stopamo z ljubeznijo in predanostjo, vodijo k Bogu in on je edina prava pot. ❤️

Z vso mojo ljubeznijo, norostjo in intenzivnostjo noči vam puščam tole misel ... rada vas imam!

Dulce Maria

Vir: Dulce Maria