torek, 27. januar 2015

GOVORICA: Članice skupine Jeans zavrnile Regino Murguio, ker hočejo Dulce Mario?

Zelo znano dejstvo je, da se skupina Jeans vrača na glasbene odre. Toda pojavila se je govorica, da v svojih vrstah nočejo nekdanje članice skupine, Regine Murguio, temveč Dulce Mario. O tem so se na svoji strani razpisali novinarji revije TV Notas.


Kot mnogi že veste, so Paty Sirvent, Karla Diaz, Angie Taddei in Melissa Lopez zadovoljne in navdušene, saj pripravljajo težko pričakovano vrnitev na glasbene odre nekoč zelo popularne mehiške dekliške skupine Jeans.

Toda v naše uredništvo je prispel podatek, da hočejo dogodek narediti nepozaben in k temu naj bi prispevala prisotnost Dulce Marie. Kot vsi oboževalci pevke dobro vedo, je bila Dulce Maria pred nekaj leti članica skupine in nedvomno je edina, ki je izmed vseh v skupini najbolj poznana po vsem svetu.

Vendar pa zlobni jeziki že ustvarjajo govorice, da naj bi bila Regina Murguio zelo žalostna, saj si je nekdanje sodelavke ne želijo znova v svojih vrstah, čeprav je sama mnenja, da je bila pomemben del skupine.


Morda pa preostale članice skupine ne morejo pozabiti, de je Regina leta 2002 v javnost izdala novico, da skupino zapušča zaradi psihičnega nasilja, ki so ga izvajali nad nji in je povrhu vsega za to prejela zelo nizko denarno nadomestilo, s čimer je povzročila velik škandal.

Vir: TV Notas