sreda, 21. januar 2015

Dulce Maria potrjuje, da je ponovno sodelovanje s skupino Jeans še v pogajanjih


Dulce Maria je potrdila, da se je skupina Jeans odločila vrniti na glasbene odre. S strani nekdanjih članic skupine je prejela povabilo, da postane del tega projekta, vendar pa je povabilo morala zavrniti, saj se trenutno posveča svoji solo karieri. Povedala je, da je bila Jeans "res kul" skupina, kateri se je pridružila za kratek čas in z njimi posnela njihovo četrto ploščo, vendar pa so zamenjale precejšnje število članic, na oder pa bodo ponovno stopile takrat, ko se bodo članice za to odločile.

"Zame je bila to zelo dobra etapa in še dandanes na porokah ali pa v diskotekah odplešem na kakšno njihovo pesem. Toda ravno zaradi datumov, koncertov in muzikala ne vem, če bi bilo mogoče, da bi se jim znova pridružila," je dejala.

Na vprašanje ali je dobila povabilo k ponovnemu sodelovanju skupine, je pevka odgovorila z da. Povedala je, da se trenutno še pogaja za kakršnokoli sodelovanje, vendar pa podpira njihov projekt. "Če ne bom mogla biti prisotna na njihovem premiernem nastopu, se bomo kasneje poskušale dogovoriti ter skovati kakšen načrt," je dodala.

Dodala je, da bo ponovna združitev skupine pritegnila veliko ljudi in da upa, da se bo laho udeležila kakšnega koncerta, saj je bilo zanjo čudovito biti del njihove ekipe. In čeprav se je skupini pridružila samo za dobro leto dni, ji je bilo zelo hudo, ko jih je zapustila.