torek, 12. september 2017

Za kratek čas bo glasbo postavila na stranski tir


Čeprav je imela Dulce Maria še do pred kratkim namen svoj čas popolnoma posvetiti promociji svojega novega albuma DM, ki je izšel pred dobrimi šestimi meseci, se je vse spremenilo, ko je v njene roke prišel scenarij za Muy padres, komedijo, katere premiera bo v ponedeljek, 18. septembra. 

"Ko so mi opisali ta projekt, je takoj pritegnil mojo pozornost, čeprav se nisem imela namena vrniti k igranju, saj sem želela ves svoj čas posvetiti glasbi. Všeč mi je bil lik Pamele, obenem pa mi je bilo všeč tudi dejstvo, da je zgodba osredotočena na dogajanje, kakršnemu smo lahko priča tudi v resničnem življenju. Ker pa gre po vrhu vsega še za romantično komedijo, se bomo te tematike dotaknili z dobro mero humorja, pa čeprav se bo zgodba navezovala tudi na resne življenjske teme," je zvezdnica dejala v telefonskem pogovoru za revijo El horizonte

31-letna pevka in igralka je vso svoje življenje in kariero preživela pri Televisi, a se je odločila za spremembo, saj se je pri tem projektu pridružila vrstam televizijske hiše Imagen Televisión. "Vse te zadeve, povezane s televizijskimi hišami in televizijskimi vsebinami so se v zadnjih nekaj letih močno spremenile. Pričeli smo uvajati spremembe in sama sem zelo vesela, da sem lahko del teh sprememb," je zagotovila.


V seriji bo igralka sodelovala z igralcema Víctorjem Gonzálezom in Betty Monroe, s katerima v preteklosti še ni imela priložnosti sodelovati. "Zelo lepo je združiti moči z nadarjenimi igralci, s katerimi v preteklosti še nisem imela priložnosti sodelovati, ker se nam ni uspelo uvrstiti v iste projekte ali pa smo delovali pri različnih televizijskih hišah," je dejala zvezdnica, ki je tudi priznala, da bo v ta projekt imela priložnost vključiti tudi svojo glasbo, katere v tem času ne želi povsem opustiti. "Ravno na tem trenutno delamo. Pravzaprav vam lahko izdam, da pesem že zaključujemo, manjkajo samo še tiste zadnje majhne podrobnosti," je priznala.

Ob vprašanju ali je njen odnos s Televiso ostal prijateljski, je zvezdnica priznala, da je zadnjih nekaj let s podjetjem sodelovala brez ekskluzivne pogodbe. "Dandanes te zadeve s sodelovanji z različnimi televizijskimi hišami niso več tako zelo zapletene, zato upam, da je naš odnos še vedno dober. Vsaj iz moje strani do njih ne gojim nobenih zamer ali česarkoli podobnega, temveč bi si v prihodnosti še želela sodelovati z njimi," je dejala med smehom. 

V telenoveli Muy padres Dulce Maria nastopa v vlogi Pamele, ki je po poklicu vzgojiteljica in ima za seboj precej težko preteklost. Zvezdnica tokrat prvič med snemanji sodeluje z večjim številom otrok, ob čemer, kot pravi sama, neizmerno uživa. "Precej me spomnijajo name, saj sem tudi sama svojo poklicno pot pričela pri petih letih. Zaradi tega dobro razumem s čim se v tem trenutku soočajo, zato jim tudi sama rada namenim vzpodbudne besede in jim dajem voljo, da z veseljem prihajajo na snemanja," je še dodala.

Kmalu prihaja njen novi film


Med zvezdničinimi prihajajočimi projekti je tudi film Más allá de la herencia, katerega premiera bo konec tega ali pa v začetku prihodnjega leta. "V filmu nastopam v vlogi Gabriele, ki je velika okoljevarstvenica. Zaposlena je na fundaciji, katere namen je očistiti plaže. Gaby kmalu prejme nepričakovano in neznano dediščino, a nihče ne razume zakaj in kako. In ravno ta dediščina sproži val dogodkov in celotno zgodbo naredi dovolj zanimivo, da bo pritegnila gledalce," je dejala.