nedelja, 24. september 2017

Družina ji je stopila v bran


Po torkovem hudem potresu v Mehiki, so se številni slavni podali na ulice, kjer so nudili različne načine pomoči pri odkopavanju ruševin. Med njimi je bila tudi Dulce Maria. Številni slavni so svoje delo ovekovečili s fotografijami in videoposnetki, ki so jih objavili na družbenih omrežjih, a Dulce Marie ni med njimi. Dulce je svoja družbena omrežja raje izkoristila za širjenje informacij o tem, kdo, kje in kakšno pomoč potrebujejo ljudje na različnih koncih Mehike.

In ravno iz tega razloga je mehiška zvezdnica postala tarča številnih kritik, saj so jo številni na družbenih omrežjih "napadli" z besedami, naj neha objavljati sporočila ter se raje poda med ljudmi. Kot smo v zadnjem času že vajeni, jim zvezdnica ni ostala dolžna in se je nekaj ur zatem na zanimiv način odzvala.

"Ko imaš polne roke dela  in nudiš pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo, se ob tem težko fotografiraš ali snemaš videoposnetke. Že od včeraj nisem niti zatisnila očesa. Vsi tisti, ki pomagamo iz srca ne rabimo ničesar dokazovati. Najbolj pomembno je, da združimo moči in pomagamo v meri naših zmožnosti. To je naša odgovornost," je zapisala na družbenih omrežjih, zatem pa je nadaljevala z objavljanjem drugih pomembnih informacij.

"Včeraj sva številne ure preživela na različnih lokacijah, kjer so bile posledice najhujše. Tja sva nesla hrano in druge osnovne potrebščine. Pomagala sva, kot vsi drugi. Vsi pomagamo," ji je prvi v bran stopil njen fant Paco.

Mlajši sestri pa je v bran stopila tudi najstarejša sestra Blanca. "Dulce, hvala ti za vso pomoč. Hvala, da si za prostovoljce in vojake pripravljala hrano ter tudi za pomoč pri prenašanju kamnov iz ruševin," je zapisala.

"Sestrica, kot vedno si pomagala v veliko večji meri, kot si lahko predstavljaš. Čas je da združimo Mehiko in ljudi, saj so številni odvisni od nas in naše pomoči," je svoji mlajši sestri v bran stopila tudi Claudia

Morda se ob tem zdi pomembno omeniti, kako zelo so mediji in ljudje sami kritizirali (in ju še kritizirajo) mehiški pevki in igralki Anahi ter Belindo, ki sta nasprotno od Dulce ves čas na svojih družbenih omrežjih objavljali fotografije in videoposnetke sebe na kriznih območjih, kjer sta nudili pomoč. Številni so Anahi obtožili, da želi s tem samo nabirati glasove za svojega moža v prihajajočih volitvah. Belinda po drugi strani pa je v zadnjem času malce izginila iz medijskega sveta kar se njene glasbe tiče, zato jo številni obtožujejo, da zase in za svoje delo s temi objavami išče večjo promocijo.