četrtek, 7. september 2017

Novi projekti in nova življenjska pot


Že pred dobrimi petimi leti je mehiška pevka in igralka, Dulce María, prekinila ekskluzivno pogodbo s televizijsko hišo Televisa, s katero pa je kljub temu v tem času sodelovala iz hvaležnosti in ljubezni, vendar pa tega ni počela s svojimi igralskimi sposobnostmi, temveč je velik del časa promovirala svoje delo na glasbenem področju. Ko pa je pred kratkim prejela ponudbo televizijske hiše Imagen Televisión za sodelovanje v telenoveli Muy padres, je začutila, da je prišel čas, da svoje sposobnosti preizkusi tudi drugod.


"Takrat sem bila bolj osredotočena na glasbo, kot na telenovele. Ekskluzivno pogodbo s Televiso smo zaključili že pred leti, preostale pogodbe pa sem z njimi podpisovala za vsak projekt posebej. Sedaj pa sem hvala bogu dobila priložnost sodelovati v tem projektu, ki je takoj pritegnil mojo pozornost," je dejala 31-letna zvezdnica.

Po 26 letni poklicni poti, katero je pričela pri rosnih petih letih starosti, je Dulce pri Televisi skupno sodelovala v približno 30. serijah in telenovelah, nazadnje smo jo imeli priložnost spremljati v vlogi zlobnice v telenoveli Corazón que miente, katero je kombinirala s svojo glasbeno kariero. "Sedaj nisem razmišljala o vrnitvi na televizijske zaslone, saj sem pred kratkim izdala nov album in sem bila sredi koncertne turneje, s katero sem obiskala Brazilijo in Španijo. Vmes pa so me poklicali iz televizijske hiše Imagen in mi ponudili glavno vlogo v njihovem projektu Muy padres, ki je v vseh pogledih zelo dober projekt," je dejala.


V svojem "novem domu" bo imela Dulce priložnost kombninirati svojo igralsko in glasbeno poklicno pot, saj so ji vodilni dali popolno svobodo, ponudili pa so ji tudi izvajanje naslovne pesmi telenovele. "Izvajanje naslovne pesmi telenovele je že od samega začetka prisotna tema naših pogovorov. Še pred podpisom pogodbe smo se dogovorili, da bom nekaj dni snemanj odsotna zaradi obveznosti, ki so že bile dogovorjene še preden sem pričela razmišljati o sodelovanju v njihovem projektu," je dodala.

Zaljubljena in tudi ljubljena

Zadovoljna s svojim življenjem, tako v poklicnem kot tudi v zasebnem smislu, je igralka zelo vesela, da ima ob sebi moškega, kakršen je mehiški producent Paco Álvarez, ki jo na vsakem koraku brezpogojno podpira. "Zelo dobro se razumeva, on pa me podpira na vsakem koraku. Kot sem že rekla, sem bila precej osredotočena na glasbo in tudi on je glasbenik, zato mu to delo ni tuje. Sedaj, ko sem pričela z napornimi snemanji, je pričel spoznavati tudi drugo plat moje poklicne poti, a čeprav so mu številne stvari neznane, me ves čas podpira, za kar sem mu zelo hvaležna," je pojasnila.

Čeprav je zaljubljena, zvezdnica še ne kuje velikih načrtov za prihodnost, zato tudi še ne razmišlja o poroki in ustvarjanju družine. "Zelo dobro se razumeva, rada se imava, a sva skupaj razmeroma malo časa, zato tako dolgoročnih načrtov še ne delava. Vse bo prišlo ob svojem času," je še dodala.

Vir: TVyMas