četrtek, 7. september 2017

Jutri izide nov duet, ki ga je posnela Dulce Maria


Že dolgo časa so se v medijih pojavljale govorice o tem,  s kom je mehiška pevka in igralka Dulce Maria posnela duet, o katerem je govorila že precej časa nazaj. No sedaj je ugibanj konec.

Sofia Olivera je brazilska pevka, ki je nam že znana, saj je v prvi polovici leta skupaj z Dulce Mario nastopila na kar dveh koncertih, ko je slednja državo obiskala v sklopu nove turneje. Pesem nosi naslov Me beija oziroma v španščini Bésame (Poljubi me) in bo že čez nekaj ur (predvidoma malce po polnoči) že na voljo na vseh spletnih platformah, kot so iTunes, Deezer in Google play. Kratek predogled pesmi je na voljo na spodnji povezavi.


O pesmi ni veliko znanega, izbrskati pa smo uspeli naslednje informacije:
  • Sofia je bila tista, ki je Dulce povabila k sodelovanju in čeprav je Dulce želela z njo zapeti v portugalskem jeziku, jo je Sofia prepričala, naj poje v španskem jeziku;
  •  za pesem bosta pevki posneli tudi videospot, datum in čas pa še nista znana;
  • znana je že lokacija snemanja videospota, za katero pa je brazilska pevka priznala, da je še ne sme izdati;
  • pesem bo poslana tudi vsem tamkajšnjim radijskim postajam, kar bo precej pripomoglo k promociji Dulce Marie v Braziliji.
Brazilska pevka je nad duetom navdušena, kot je bila navdušena tudi, ko jo je Dulce povabila na svoje koncerte v Braziliji. Ker je sama velika oboževalka Dulce Marie, pravi, da je zanjo to izpolnitev sanj. Kako navdušena je nad duetom si lahko pogledate tudi na spodnji povezavi.