ponedeljek, 18. september 2017

Dulce Maria je sodelovala v Facebook live, ki ga je pripravila televizijska hiša Imagen


V četrtek okoli sedme ure zvečer po našem času, so na televizijski hiši Imagen pripravili Facebook live z Dulce Mario, za katerega smo, po njihovih besedah, neumorno prosili. Dulce je tokom prenosa razkrila kar nekaj novic, tiste najpomembnejše bomo zaradi boljšega razumevanja v nadaljevanju tudi prevedli, povsem na koncu pa si lahko prenos ogledate tudi sami.

Trenutno do premiere serije manjka še nekaj dni. Kakšni so občutki?
Tako je, 18. septembra se bo na televizijskih zaslonih predvajal prvi del serije. Zelo sem vesela in zadovoljna. Celotna ekipa med snemanji daje vse od sebe, da bi ljudem ponudili le najboljše, a najpomembnejše ob vsem tem je, da bi se ljudje ob spremljanju serije zabavali. Želimo si, da bi jim bili všeč vsi liki v seriji, da bi se smejali ob njihovih dogodivščinah in bi v njihovih zgodbah morda našli tudi kakšno podobnost s svojo življenjsko zgodbo. Res sem precej navdušena. Vedno, ko se podajaš v nekaj, kar je zate novo, te preveva navdušenje, veselje, pa tudi živčnost. 

Kaj lahko pričakujemo od serije Muy padres in kaj lahko pričakujemo od vašega lika?
Serija Muy padres je romantična komedija. Ni telenovela, obenem pa tudi ni serija, je neka mešanica obojega. Čeprav gre za romantično komedijo, še ne pomeni, da je serija na splošno smešna, temveč so smešne same situacije, v katerih se znajdejo liki. Obenem pa imajo vsi liki v zgodbi globoko in zelo realno zgodbo. O Pameli vam na žalost ne morem povedati veliko, saj bi vam s tem lahko izdala celotno zgodbo serije. Pamela ima za seboj težko preteklost, saj je v določenih primerih sprejela odločitve, zaradi katerih se boste ob gledanju spraševali, kaj jo je privedlo do vseh teh nenavadnih odločitev. Obenem pa rada gleda v prihodnost. Za otroke v vrtcu je pripravljena storiti vse, še posebej za Santiaga, ki ji močno prirase k srcu. Je močna, neodvisna ženska, ki ima srce na pravem mestu. Pamela je precej drugačna od mene, saj je precej vsiljiva (smeh), zaradi svojih prepričanj dela stvari, za katere je prepričana, da so za vse vpletene najboljše, a se zaradi tega v resnici zapleta v vedno večje težave. 

Oboževalci iz Kolumbije vam pošiljajo pozdrave.
Vračam pozdrave nazaj v Kolumbijo. Zelo sem žalostna zaradi koncerta, ki je bil tam odpovedan. Pravzaprav je več izvajalcev, kot so CD9, Saak in Kudai, zaradi neizpolnjevanja pogojev organizatorjev odpovedalo svoj nastop na festivalu. Ne pozabite, da vas imam rada. Vem, da je težko, vendar upam, da se kmalu znova vidimo. Pravzaprav veliko vodilnih iz televizijske hiše Imagen prihaja iz Kolumbije. Vedno mislim na vas.


Danes sem vam sama želela razkriti pomembno novico, a so mi mediji s svojimi prispevki to preprečili. Pesem serije, ki jo izvajam jaz, nosi naslov Borrón y cuenta nueva. Gre za zelo veselo pesem, ki je bila napisana in posneta posebej za to serijo. Govori o ljubezni med očeti in njihovimi otroki ter o ljubezni na splošno. 

Kdo je Pamela?
Pamela je vzgojiteljica. Je poštena in iskrena ženska, ki je za svoje učence v vrtcu pripravljena storiti karkoli. Je zelo nežna in do ušes zaljubljena v Emilievega sina, Santiaga. Kot sem že omenila, se zaradi svojih dejanj večkrat zaplete v težave. Nato spozna Emilia, ki je tipičen bogataš, velik ženskar, arogantnež, a globoko v sebi je zelo dober moški. Na snemanjih sem se res zabavala, z igralsko zasedbo smo se izvrstno ujeli, največ se presmejem z Betty Monroe. Z Victorjem oba živiva v svojem svetu, razlika je le v tem, da sama zjutraj na snemanja prihajam vsa zaspana, on pa je že navsezgodaj poln energije.

Kako dolgo bo trajala serija?
Predvajala se bo približno pet do šest mesecev. S snemanji pa bomo zaključili v decembru.

Kateri prizor vam je bilo najtežje posneti?
Takšnih prizorov je kar nekaj. Pamela je v preteklosti doživela veliko težkih trenutkov in še vedno obstaja kup stvari, zaradi katerih trpi. Ti prizori se meni osebno zdijo najtežji, saj moraš vanje vključiti vse svoje sposobnosti. Sama na srečo takšnih stvari nisem nikoli doživela, nikoli prej pa jih nisem niti interpretirala, zato so še toliko bolj posebni in zahtevni. Ker sama nimam podobnih izkušenj, je zelo težko moje telo in čustva posoditi Pameli, ker sama ne vem dobro, kaj ljudje ob takšnih situacijah občutijo. Vodim se po svojih lastnih občutkih in skušam zadeve čim bolje prikazati pred kamerami.