nedelja, 6. december 2015

Terra: Dulce Maria bo 30. rojstni dan proslavila z vlogo zlobnice


Mehiška pevka in igralka Dulce Maria, katero je med zvezde izstrelila svetovno znana skupina RBD, danes praznuje svoj 30. rojstni dan, katerega bo pravzaprav proslavila s pričetkom snemanj nove telenovele, v kateri bo prvič nastopila v vlogi zlobnice. Seveda govorimo o telenoveli Corazon que miente, o kateri smo na naši strani že pisali.

Na glasbenem področju je pevka na zadnji podelitvi nagrad Kids Choice Awards 2015 prejela nagrado za najljubšo pesem, katero je osvojila s pesmijo O lo haces tu o lo hago yo, ki se nahaja na njeni zadnji samostojni plošči, Sin fronteras.

Na polovici letošnjega leta je pevka potovala po Latinski Ameriki ter Evropi, kjer je s turnejo Sin fronteras reloaded tour promovirala svoj zadnji studijski album.

Dulce Maria je v svoji karieri sodelovala tudi pri projektih, kot so na primer Inesperado amor (1999), kjer je zaigrala z Anahi, v projektu pa so se dotaknili teme o drogah; sodelovala je tudi pri kratkem filmu Quimera, kjer je zaigrala s Sherrilyn. Leta 2000 se je pridružila skupini Jeans, s katero je posnela studijski album Cuarto para las cuatro, katerega najbolj znana singla sta bila Entre azul y buenas noches in Corazon confidente.


Nobenega dvoma ni, da jo je med zvezde izstrelila vloga Roberte Pardo v mladinski telenoveli Rebelde ter seveda skupina RBD. Njeno trdo delo ji je prineslo slavo, skupina pa se je prelevila v fenomen, ki je nizal uspeh za uspehom znotraj in izven meja Mehike. 

Leta 2006 je pevka in igralka pokazala svoje zapeljivo telo (seveda je pozirala oblečena in ne gola) na naslovnici ene izmed revij za moške. Leta 2008 je svojim oboževalcem predstavila prvo izdajo knjige Dulce amargo, katero je pred kratkim ponovno izdala pod naslovom Dulce amargo, recuerdos de una adolescente, kateri je dodala 20 novih, še neobjavljenih zapisov, katere je napisala med svojim 11. in 20. letom starosti.

Vir: Terra