ponedeljek, 7. december 2015

HOLA: Dulce Maria je svoj 30. rojstni dan praznovala v Rimu

Dulce Maria praznuje. Včeraj je dopolnila 30 let, pred tem pa je svoj rojstni dan praznovala v družbi svoje sestre in nečakinj. Nekdanja članica skupine RBD nam je pokazala tudi svoje kuharske sposobnosti v obliki torte, ki jo je pripravila sama.


Odkar se je njena sestra Claudia preselila v Rim, je to eno njenih najljubših evropskih mest, ne samo zaradi lepih pokrajin, temveč tudi zaradi dejstva, da lahko tam velik del svojega časa preživi s svojima nečakinjama: triletno Claro in Alessio, ki je stara šele nekaj tednov. Ravno zaradi rojstva njene najmlajše nečakinje se je Dulce odločila nekaj časa preživeti v Rimu. 

Po rojstvu nove družinske članice, je pevka na socialnih omrežjih pustila emotivno sporočilo, s katerim je pokazala svoje navdušenje ob dejstvu, da je znova postala teta: "Hvala ti Bog za vse blagoslove, ki nam jih daješ. Pomagaj nam videti in ceniti vsak trenutek, na pot se podajmo z vero, upanjem, zaupanjem, predanostjo in ljubeznijo. Moja nečakinja, Alessia."


Vendar pa mala Alessia ni bila edina, ki je bila deležna pevkinega razvajanja, Clara je bila na tem potovanju njena največja zaveznica. Pravzaprav jo je deklica presenetila s prvo rojstno dnevno torto, pri kateri ji je pomagala celo upihniti svečke. "Moja torta (pred rojstnim dnem) včeraj, v Rimu. Magični trenutki z mojo princesko," je napisala na svojem Instagramu.


Poleg uživanja v družinskem krogu pa je Dulce to potovanje izkoristila tudi za srečanje s svojimi oboževalci iz Poljske in Slovenije. Presenečena nad tolikšno ljubeznijo, je Dulce po vrnitvi iz Slovenije na socialnih omrežjih povedala, kako se ob tem počuti. "Bog je v vsakem detajlu, v vsakem dihu, vsako sekundo imamo priložnost obnoviti in ponovno napisati svojo zgodbo. Bodimo hvaležni za vsako sekundo življenja, ki nam je dana in čeprav moramo preživeti veliko mračnih in temnih noči, ne smemo pozabiti, da po noči vedno vzide sonce. Živimo v upanju! Nikoli ne izgubite upanja na to, da najboljše še pride ... izpopolniti moramo sami sebe ter zapolniti svet z ljubeznijo," je napisala.

Vir: HOLA