sreda, 16. december 2015

HOY: Dulce Maria rojstni dan in 25 let kariere praznovala z oboževalci v Evropi


Dulce Maria je ob svoji vrnitvi v Mehiko takoj pričela s snemanji telenovele Corazon que miente, vendar pa si je vzela tistih nekaj kratkih trenutkov, da je opravila nekaj intervjujev. Za oddajo HOY je poseben prispevek pripravil pevkin dober prijatelj Alejandro Guzman.


V posnetku so Dulce najprej povprašali o njenem srečanju z oboževalci v Evropi. "Obiskala sem Poljsko in Slovenijo, kjer sem se srečala s svojimi oboževalci. Bilo je zelo lepo. Poljsko sem pravzaprav obiskala prvič in bilo je neverjetno. Prav nepredstavljivo je, da imam tam kup oboževalcev, ki mi sledijo, imajo moje plošče in knjige. Obiskala sem tudi Slovenijo, ki je zame ena najbolj magičnih držav na svetu. Poleg tega v obeh državah njihov uradni jezik ni španski," je povedala Dulce.

Seveda so se spomnili, da pevka praznuje že kar 25 let kariere. "Skoraj bi lahko rekla, da delam že vso svoje življenje. Pri 5. letih sem pričela snemati reklamne oglase, nato so sledile razne oddaje in vloge v telenovelah. Zelo lahko je reči, 25 let kariere, vendar pa sem v to pravzaprav vložila moje življenje."

Pevka je priznala, da je skupina RBD zaznamovala njeno življenje. "Brez dvoma je skupina RBD zaznamovala moje življenje in mojo kariero, saj je v tistem času vse 'eksplodiralo'. Obiskali smo toliko držav, oviral nas ni niti jezik, ki so ga govorili na nekaterih koncih sveta, kot so na primer Vzhodna Evropa, Brazilija, vsi kraji, kjer so te ljudje vzljubili, ne glede na jezik, ki so ga govorili, ne glede na njihova verovanja ali kulturo."

Dulce Maria je zvesta podpornica živali, zato je podprla izdajo koledarja, katerega fotograf je Jaime Medina. Denar od prodaje tega koledarja bo podarjen zavetiščem, ki se ukvarjajo s posvojitvijo zapuščenih živali. "Živali so zelo nedolžna bitja, zato moramo takšne projekte podpirati in imeti vest, ko gre za živa bitja. Mislim da se je situacija v zadnjem času precej izboljšala. Vidi se, da je na ulicah manj psov. Zavedati se je potrebno, da z lahko nakupi takšnih koledarjev ter posvojitvijo rešimo življenja psov.

Vir videoposnetka: DMForoUnivision
Intervju: Alejandro Guzman