torek, 8. december 2015

Caracol: Dulce Maria z obiski maš skrbi, da ostaja zvesta svojim koreninam


Pevka in igralka Dulce Maria ima prav posebno strategijo, ko se mora soočati in spopadati s pritiski, ki jih prinaša slava. Ta strategija ji tudi pomaga, da ji slava ne stopi v glavo: kadarkoli lahko, obiskuje isto cerkev, katero s svojo družino obiskuje že od otroštva. 

"Bog in moja družina mi pomagajo, da z nogami ostajam trdno na tleh. Že od otroštva obiskujem isto cerkev. Všeč mi je, da imam kraj kamor se lahko vračam, kraj, ki mi pomaga razumeti, da sem povsem navaden človek. Edina stvar, ki ti konec vsakega dneva ostane in se je ne da kupiti, sta ljubezen in podpora ljudi," je pevka pojasnila v intervjuju za revijo Central.

Kljub zavetju, ki ji ga nudi njena vera, je Dulce že večkrat pomislila, da bi se zaradi napornega tempa preprosto odpovedala svoji karieri ter se posvetila drugim stvarem. "Mislim, da pride trenutek v življenju, ko vsak izmed nas pomisli na to, ne glede na to s čim se ukvarjaš. Naveličaš se. Ne zmoreš več slediti divjemu ritmu, zato enostavno potrebuješ nekaj časa zase. Moja kariera je zelo nestabilna, nikoli ne vem, kaj se bo zgodilo jutri," je priznala.

Dulce je v nedeljo praznovala svoj 30. rojstni dan in v novo desetletje svojega življenja je vstopila močnejša in veliko bolj prepričana sama vase kot kdajkoli prej. "Sem ženska z veliko izkušnjami, veliko bolj se zavedam stvari okoli sebe in sem veliko bolj dosledna. Ni me več strah novih izkušenj, znam pa si postaviti določene meje. Vem kaj si želim in česar nočem," je dejala zvezdnica, kateri so trenutno ostale samo ene neizpolnjene sanje: "Rada bi si ustvarila družino, ne sedaj, toda nekega dne se želim poročiti in imeti otroke."

Vir: Caracol