torek, 8. december 2015

El universal: Dulce Maria se vrača k telenovelam


Pevka in igralka Dulce Maria se vrača k telenovelam z vlogo v melodrami Corazon que miente, katere producentka je Mapat. Prvič se bo javnosti pokazala v vlogi zlobnice. V tej melodrami, ki se bo na mehiških televizijskih zaslonih pričela predvajati 8. februarja, bo interpretirala Renato, katere osebnost je Mehičanko precej presenetila, vendar pa je priznala, da si je že ustvarila sliko, kakšna bi naj bila. 

"Vsi v svojih življenjih iščemo ljubezen in srečo in to išče tudi ona. Ne ozira se na vrednote, prav tako ji ni mar, koga s svojimi dejanji prizadene. Ko si nekaj želi, to tudi dobi, ne glede na to, kaj bo morala storiti za dosego svojih ciljev," je Dulce povedala v enem izmed intervjujev.

Izdala nam je, da je Renata zelo osamljena ženska z zelo človeškimi vidiki, vendar pa se zaradi svojih dejanj vedno znajde v težavah. Dulce je prepričana, da bo zelo zabavno interpretirati ta lik, obenem pa bo to zanjo tudi velik izziv, saj se bo prvič predstavila v vlogi zlobnice.

"Ko sem bila majhna, sem interpretirala nekaj vlog negativk, potem, ko pa sem odrasla, pa so se me nekako držale glavne, dobre, pozitivne vloge," je dodala pevka, ki je priznala, da se z veseljem vrača na Televisine lokacije snemanj v upanju, da se bo čim bolje odrezala.

"Vesela sem, da se projekt pričenja s to prelepo slovesnostjo, z božjim blagoslovom in s tako dobro ekipo, ki ima veliko željo po delu, uspehu, obdana pa je s pozitivno energijo," je dejala ter priložnost izkoristila tudi za zahvalo vsem tistim, ki so pripomogli k njeni vrnitvi k telenovelam.

"Svojo prvo sceno bom snemala v sredo, takrat bom jasno videla kdo in kakšna je Renata, zatem pa bom lik samo še nadgrajevala," je zaključila Dulce.

Vir: El Universal