nedelja, 4. september 2016

Prosimo za telenovelo Corazón que miente na naših televizijah


Če želimo na naših televizijskih zaslonih spremljati Dulce Mario v vlogi Renate Ferrer Jáuregui, katero je interpretirala v telenoveli Corazón que miente, bomo morali za telenovelo pokazati zanimanje. Najbolje je, da slovenske programe, na katerih predvajajo telenovele, prosimo ali bi lahko v njihov program vključili tudi to telenovelo, ki je bila v Mehiki zelo uspešna. Spodaj bomo objavili seznam slovenskih televizijskih programov s kontaktom do njihovih strani na Facebooku (do strani dostopate s klikom na ime revije).

V vaših sporočilih lahko preprosto napišete, da bi si na njihovem programu želeli ogledati telenovelo Corazón que miente, v kateri sta glavni vlogi odigrala Pablo Lyle in Thelma Madrigal, prvič v svoji karieri pa je v vlogi zlobnice nastopila Dulce Maria. Poudarite lahko, da je bila telenovela ena najbolj gledanih v Mehiki in Španiji, pravkar pa se je pričela predvajati tudi v Argentini, kjer je po gledanosti presegla vse druge telenovele.

V vaših sporočilih bodite prijazni in spoštljivi. Če je odgovor negativen, se ne razburjajte preveč, saj lahko srečo še vedno preizkusimo kasneje.

Seznam slovenskih programov: