petek, 2. september 2016

Dulce Maria med fotografiranjem pripravila nov Facebook live


V ponedeljek, 29. avgusta, je Dulce Maria opravila fotografiranje za kampanjo, ki poskuša ženske ozaveščati o raku na dojki. Ime kampanje trenutno še ni znano. Med fotografiranjem je pevka in igralka naredila nov prenos v živo, med katerim smo lahko spremljali, kako poteka njen vsakdan.

Zelo aktivna na družbenih omrežjih, ki ji pomagajo, da se lahko približa svojim oboževalcem, je Dulce Maria znova razveselila številne oboževalce, saj je med prenosom imensko pozdravljala tiste, ki so bili med prenosom prisotni, obenem je omenila tudi vse države, iz katerih so prenos spremljali. 

Pevka je priložnost izkoristila in se zahvalila za 23 milijonov ogledov, ki jih je pred kratkim presegel videospot za pesem Inevitable ter seveda za No se llorar, ki se počasi bliža 5. milijonom ogledov.

V sproščenem govoru se je Dulce Maria spominjala srečanja s, pred kratkim preminulim, pevcem Juanom Gabrielom, ki so ga doživeli s skupino RBD. Seveda tudi tokrat ni pozabila na sporočilo, ki ga oboževalcem da v prav vsakem prenosu.

"Naučiti se moramo imeti boljši odnos. Razviti moramo pozitiven odnos. V življenju je potrebno uživati, izpolnjevati sanje, ne smemo se omejevati, imeti moramo vero v Boga in se zavedati, da obstajajo stvari, na katere nimamo vpliva. Z boljšim odnosom, bo tudi naše delo lažje, stvari, ki jih želimo doseči pa ne bodo več nedosegljive. Poleg odnosa pa si moramo stvari želeti, poiskati tiste stvari, ki nas osrečujejo. Naučiti se moramo dajati ljubezen in ne smemo kuhati zamer. Za čas ko smo tukaj, moramo poskusiti ustvariti boljši svet," je dejala.

Ob slovesu je vsem zaželela čudovit teden.