nedelja, 4. september 2016

Dulce Maria v slovenskih revijah in časopisih


V ponedeljek, 5. septembra bomo pričeli z novo promocijo Dulce Marie v Sloveniji. Kljub dosežkom iz preteklih mesecev, še vedno potrebujemo promocijo. Izrednega pomena je, da naši mediji objavijo čim več novičk o Dulce, njenem delu in njenih projektih. Pri prejšnji promociji smo ugotovili, da največ odziva dosežemo z zasebnimi sporočili preko Facebooka, zato bomo tokratno promocijo opravili preko tega družbenega omrežja.

V tej objavi bomo objavili seznam slovenskih revij z kontaktom do njihovih strani na Facebooku (do strani dostopate s klikom na ime revije). Kot zadnjič tudi tokrat nimamo ničesar izgubiti, lahko samo pridobimo. Izpostaviti je potrebno revije Vklop in TOP ter spletna portala 24ur ter najstnica.si, ki so v preteklosti največkrat ugodili našim prošnjam ter objavili nekaj člankov.

V vaših sporočilih bodite prijazni in spoštljivi, saj bomo le tako lahko dosegli pozitivne rezultate, ki jih krvavo potrebujemo. Da bi lahko pri nas izvedli koncert Dulce Marie, potrebujemo precejšnje število ljudi, le to pa si bomo pridobili s pomočjo medijev.

OPOZORILO: Revijam sporočil ne pošiljajte v soboto in nedeljo, saj takrat vaša sporočila in mailo romajo naravnost v 'smetnjak'.

Seznam slovenskih revij: