nedelja, 4. september 2016

Mega promocija Dulce Marie v Sloveniji!


Prosimo videospote na MTV Slovenija

Pomembno je, da se videospoti Dulce Marie uvrstijo tudi v program MTV Slovenija. Poleg tega jis je potrebno prositi, da linke do njenih videospotov objavijo tudi na njihovih družbenih omrežjih, ko le ti izidejo. Trenutno lahko še naprej prosimo za videospot pesmi No se llorar, ko pa bo pevka izdala nov videospot, bomo pričeli MTV prositi, da med svoj program vključi nov videospot. Sporočilo jim lahko pošljemo preko Facebooka.

Delimo letake

Še naprej bomo na javnih mestih, kjer je to dovoljeno, delili letake s QR kodo, s pomočjo katere bodo ljudje lahko dostopali do pesmi Dulce Marie na Deezerju. Letake lahko puščate v gostinskih lokalih, trgovinah, oglasnih deskah, zdravniških ordinacijah, knjižnicah, občinah, upravnih enotah ... praktično kjerkoli, kjer vidite, da so postavljeni tudi drugi letaki.

OPOZORILO: Letakov ne nameščajte na oglasne panoje na ulicah, saj za to potrebujete dovoljenje občine. Prav tako letakov ne nameščajte za brisalce avtomobilov, saj vas lahko za to kaznujejo, globe pa so zelo visoke.

En primer letaka je tale, drugega bomo priložili, ko bo narejen:


Povečajmo število ogledov videospotov Dulce Marie

Še vedno je zelo pomembno, da čim večkrat predvajamo videoposnetke pesmi Dejarte de amar in No se llorar, saj na založbi Dulce Marie redno preverjajo podatke o ogledu, koliko ogledov je in iz katere države so. Da vaši ogledi štejejo, je potrebno odpreti spletni brskalnik brez beleženja zgodovine, odprete playlisto TUKAJ ter pustite, da se videospot predvaja. hitrost predvajanja lahko nastavite na 2, da se predvaja hitreje.