torek, 27. september 2016

Dulce Maria pripravila Facebook live iz Cancúna


Po nekaj dnevih odsotnosti iz družbenih omrežij je Dulce Maria pripravila prenos v živo iz Cancúna, kjer se nahaja zaradi fotografiranja, ki ga bo opravila danes. V prenosu se je pevka zahvalila za podporo, ki smo jo izkazali njenemu novemu singlu, ki nosi naslov Volvamos in ga je posnela v duetu s pevcem Joeyjem Montano. Pesem je zasedla prvo mesto najbolje prodajanih pesmi v številnih državah. 

O videospotu je izdala zelo malo informacij. Povedala je, da še ni povsem dokončan, vendar upa, da bo izšel čez približno dva tedna. 

Ob bogati pokrajini, se je Dulce znova prepustila toku misli, ki jih je delila  z vsemi, ki so bili takrat prisotni (ter seveda z vsemi tistimi, ki so si prenos ogledali kasneje ali pa si ga še bodo ogledali).

Pred zaključkom prenosa je pozdravila vse prisotne ter priznala, da jo njena trenutna lokacija precej spominja na pesem Vacaciones, ob čemer je dejala: "Ta kraj me spominja na pesem Vacaciones, le da ob sebi nimam kozarca vina. Prav tako nisem na dopustu, temveč me čaka precej dela. Vendar pa se vedno najde čas za kratek, nekaj minut trajajoč oddih..."

Celoten prenos si lahko ogledate na spodnji povezavi: